Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 19.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 19.11.2007

Evi *K tomu oblečení, u nás je na dosah taky jen CA, a fakt, že ty boďa jsou docela slušný a v podstatě jsem tam Medi koupila v akci manšestráky a rifličky a svetr. Docela dobrý věci jsou i z Tesca Cherokee. No a když mám zálusk na něco kvalitnějšího musím taky na MMB. Ted se mi tam podařila sehnat prima manšestrová červená bunda s kapucí, podšívka tmavomodrý kožíšek a růžová čepička, obojí NExt, takže jsem nadšená.


Babička šla vozit Médinku, páč je hezky, aby spala venku, tak jsem se vrhla na fotky, vybírám, třídím, musím vypálit a dát udělat, poslední fotky máme z 11. týdne a ještě nemám zaveden album. Strašně se mi líbí takový ty klasický albumy, jak jsme měly my, když jsme byly malé, s popiskama, ale kdo na to má mít čas!!!!


Hanka s Bárou Bára je nemocná, včera zase skoro 39 :o((( BAbička si jí nechala, já byla celkem ráda, že to případně od ní nechytnu.
Co myslíte? V noci jsem se probudila se šílenou bolestí v krku, není mi nic moc, teplotu teda naštěstí nemám. Jenže nejhorší je, že si pro jistotu nemůžu vzít žádný prášek :o((((((
Tohle se fakt může stát jenom mě, to nemohlo počkat týden, až bych věděla, na čem jsem a případně se netrápila zbytečně.
Nevíte co bych si kromě čaje s medem mohla vzít?


Petru Já jsem byla s Eli u dr. , pořád jí bolí v krku , má horečku, a kdybyste viděly ty prstíčky tak byste zaplakaly, má to táák hnusný, jeden má samej strup :-(((
Dr. říkal že se jí infekce vrazila i tam, ale že by i ty ATB měly zabrat i na ty prstíky,jináč na ně dostala atb mastičku, tak snad to rychle zabere.
Tak teď jen čekám až to chytne Martínek a bude hotovo.
Mě taky bolí v krku, ale fugovat musim,takže mám smůlu.


Leňa s Danýskem Bodyčka jsme měla ráda z HM, ale jak tady někdo psal, tak zádsadně jen s patentkama u krku, ty obálkové výstřihy jsou nanic. A holky, máte někdo zkušenost pro malá miminka s takovými těmi "zabalovacími" bodýčky, jak mají patentky na boku?


EviK: V 17.25 hodin se narodila Rozárka. Váží 3,3 kg, měří 51 cm.!!!!!


Redí a Madlenka Na dnešní kontrole nám bylo řečeno, že jsme na milimetr "podle tabulek" :)) a to prosím celý jeden centimetr :oD , ale plný štěstí! Prý klidový režim (s naším torpédem....) a na kontrolu jdu 3/12.

Cukřenka Ahoj holky, dnes nás pustili z porodnice. Konečně máme klid a je to supr. Do deníčku jsem dala nějaké fotky, tak se mrkněte. Já jsem z ní úplně vedle a jak je strašně hodňoučká. Pořád se jen blaženě usmívá, mazlí a tulí. A taky píská, jako parní mašinka :-)
Porod byl pro mne docela silná zkušenost plná bolesti, kterou jsem fakt nečekala. Celou noc - 12 hodin jsem ležela na hekárně a měla kontrakce po deseti minutách, ale vůbec se neotvírala. Ráno přišel doktor a v osm mi dal vyvolávačku (gelovou do hrdla) a za hodinu - v devět začala působit. Juditka se narodila ve dvanáct. Poslední dvě hodiny bylo peklo. Ale stálo to za to :-)
Tak pokusím se tady nějak rozkoukat. Všem moc děkuji za palce a taky, že jste na mne myslely.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 225 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.