Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 20.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 20.11.2007

Léňa s Danýskem Nás dnes po dlouhé době čeká návštěva babičky (marodila), tak je Daný jak na trní, už se nemůže dočkat:-) A já jdu trochu poklidit a najít vhodné oblečení na zamaskování bříška;-)


Holky, máte někdo zlušenost s koupáním pindíka v heřmánku? Vím že Evik koupala Krýšovi,a le ta mi teď neporadí:-) Danýsek měl po noci na plíně takový jako výtok a má úplně červeného pinďu, chudák, ani přetáhnout nejde:-( Tak zkusím koupat a uvidím. Tak jestli někdo nevíte jak často a na jak dlouho?


Petru NO Eli se ulevilo, takže už je problém udržet jí v posteli, ekzém má teda ještě pořád ošklivej, strupy do krve, takže po týhle stránce nic moc. Ale teploty nemá tak je to dobrý.
Martínek zatim taky nemá, tak uvidíme jakej bude den.


Zerat Já se teď dost bojím, aby ho nemělo i naše druhé miminko a tak dnes jedu s M. ke kožní primářce, aby na nás nezapomněla a doufám, že pokud by mimi problémy s AE taky mělo hned od porodu, tak by mu pomohla stejně jako pomáhá Martince. Mimochodem Martinka má na nožičce takový divný suchý červený vystouplý flek, kterýho se nemůžeme zbavit (asi zase shluk škodlivých buněk), tak doufám, že jí od něj kožní pomůže.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 225 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.