Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 21.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 21.11.2007

Mája Pochopila jsem že jste se tu bavily o bodynech...tak já se jednoznačně přikláním k zavinovacím body pro úplně malá miminka. Já jsem si je sháněla v nejmenší velikost, měla jsem jich asi 6, 7 a nemůžu na ně dopustit. Zvlášť ze začátku mi to oblíkání moc nešlo, zápasila jsem s tou malou hlavičkou a byla jsem nervozní hlavně u dr., když mi hleděla na ruce, jak malou oblíkám. U větších dětí už je to jedno, ale preferuji jakékoliv zapínání, protože ty body bez zapínání se Kleji u krku rozevírají a leze jí ramínko ven nebo táhne na krk.


Bellana v pondělí mám první lekci v těhu kurzu, tak vás tu pak budu zaplavovat moudry :-P


Léňa s Danýskem: Našla jsem doma kalciovku, tak jsme mu pinďu vykoupala a namazala tím, je to v podstatě jako B panthen, jen levnější. Kupovala sjem si ji i při kojení.
K dr asi nepůjdeme, fakt nevím, ale nerada bych, aby si od tamtud ještě přinesl něco jiného, když se sotva z jedné nemoci vyhrabal...


Holky, ujíždím na sleďovym salátu v jogurtu! To jsem měla s Danýskem taky:-D


Evi *Holky, sedím tu, mám Mišáka na klíně. Před ní položenou starou klávesnici, aby mi nedělala písí písi na mojí a za ní píšu já na své funkční. Jinak bych si Vás ani nepřečetla. Je prudící. V sobotu je úplněk, uáááá.


Mmiky Zuzka se tak obden vzbudí cca ve 4 něco. .. naštěstí se mi dnes asi po hodině povedlo Zuzku ještě přesvědčit, že se v noci spí, když je tma, ale jak to budu dělat až bude vidět to fakt netuším...
jinak jsme včera byli zařizovat kuchyň, tak 7.12. už jí budou montovat a pak se hned stěhujeme :-)


ted řešíme jestli sušičku ano nebo ne. manža byl striktně proti, teď našel pár článků a myslím, že už o ní taky uvažuje. měla jsem obavy, jestli není sušička špatně kvůli alergikům, ale prý se tam při tom sušení vyfouká z oblečení spoustu prachu, chlupů apod... tak ještě aby mi na ní zbylo místo a je to... když bude dost místa a nebudu muset kupovat novou pračku, na kterou jí postavit, tak mi to manža snad dovolí... a jestli to půjde napojit na odtah ven, tak ani nebude drahá.


Zerat S Martinkou jsem včera dělala těsta na linecké a perníčky, tak nás dnes čeká velké pečení a já si budu muset obalit nervy, protože to zase bude mouka úplně všude :-)


Vlašťa Holky, teď řeším zapeklitou otázku, můžu už vařit prckovi jídlo v normální vodě z vodovodu? Píše se do roka, tak nevím, co je lepší - skladovat otevřený barel vody několik dní, než ho vypotřebuju, nebo používt vodu z vodovodu. Na pití a čaje samo ještě kojeneckou, ale co na vaření?


Cukřenka moc vás zdravím. Dnešní noc byla lepší, než včerejší, vzali jsme si totiž Juditku do postele a už to tak zůstane :-) Je kouzelná a usměvavá. Zavrtává se mi pod krk jako červík a přitom funí a mlaská. No jsem z ní vedle.


Hanka s Bárou: Já jsem byla ve městě od rána...samozřejmě jsem žádný dárky nikomu nekoupila, páč se mi nic nelíbilo :o( Ale za to pro sebe jsem utratila všechny peníze, co jsem k vánocům dostala :o))


Tinna Holky, musím se pochlubit - jsem znova teta! Před třema hodinama se švagrovcům narodila Míša! Sice nevěděli, co čekají, ale v širokém příbuzenstvu jsou kolem samí kluci, tak jsme z holčičky všichni lehce překvapený…Musela jsem se s tou radostí podělit, tak se nezlobte…


Aňa Mám dost „technické“ otázky, jak dlouho se špiní ( už špiním 14 dní nejdřív skoro vůbec a těď trochu víc), a kdy sex a kdy plavání( je mi jasné ,že když špiním tak nic, ale kdybych už přestala, tak od kdy, jeden Dr. mi říkal že vše až po šestinedělí a druhý, že po 14-ti dnech už můžu.A prý za půl roku se můžem začít snažit o další mimičo.
Jojo, bylo to moje 3 děcko,a dokonce neplánované, ale když už jsem viděla ty // a následně mi potvrdili těhu, úplně se ve mně něco zlomilo a já se na mimčo moc těšila.
Holky, i u 3 tího mimča, je to dost těžký, snad právě proto, že si člověk říká, když už je to třetí, tak to přece musí zase dopadnout dobře, ale co to musí udělat s maminkou co čeká první, tak to si dovedu představit a jestli je to třeba starší maminka tak to musí být fakt stres.No já si te´d určitě těch půl roku pauzu dám, a přiznám se že te´d hned bych měla strach znovu otěhotnět.


EviK Rozárka má bilirubin v krvi v normě, ale na kůži se to doktorům stále nezdá a mudrují zda svítit či nesvítit. Tak zas budou vědět více zítra.



Probírají se mastičky, praní v ořeších, exemy, jestli pro miminka vodu z kohoutku nebo ne

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 190 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.