Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 22.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 22.11.2007

Mája32 Tak musím říct, že Edith mě zase včera dostala! I když jsem četla její životopis od Simone Berteautové, film s její hudbou je mnohem emotivnější a to je samozřejmě i knížka. Ani jsem z toho nemohla usnout a pak se mi o ní zdálo...všem doporučuji. Její krátký život by vystačil na několik životů.


Léňa s Danýskem jsem zpět z poradny. Dostala jsem průkazku, mimi je v pořádku, děloha roste (u Zamlklinky se dr zdálo, že je nějaká malá a roste málo). Tak ymi dala papír na EKG a tak. No ale hlavně mám konečně fotečku. Dala jsem ji do deníčku,kdo bude chtít, tak se může s naším Citronkem seznámit:-) Leží bříškem k nám a vpravo má rozcapené nožičky, asi relaxoval;-)


Jo a ještě jsem psala, že Danýs chtěl postavit hrad a já zapomněla udělat dveře, čehož si hned všiml, tak jsem mu namluvila, že rytíři tam lezou polanech, tak mu to stačilo a nemusela jsem to předělávat...


Redí a Madlenka My jsme byly předevčírem na broučkiádě, bylo to fakt báječné, takové vesnické setkání broučků, motýlků a světlušek, měli jsme trasu označenou v tom sněhu svíčkama, děti měly na stanovištích úkoly a i ta naše cácorka si to neuvěřitelně užila :) zkusím dát do deníčku nějaké fotečky.. ;o)


Avi s Verunkou Ahojky všem,hrůza , totálně odešlo PC, modlím se za záchranu dat, zálohy jsem si já blbec samozřejmě nedělala, že...:-( Tak mám k dispozici stařičký notebook, který načítá stránku sto let, tak jsem celkem mimo obraz, maximálně vím info z poslední strany+ to, co si domyslím.


Evi s Médinkou Stavovala jsem se v práci, jen tak napůl ze srandy se zeptat, zda mám být doma 3 nebo 4 roky, že fakt nevím, kdy budou mít pro mě místo. Prý se tam z toho kácí více mamin, ale fakt nevědí, jak to bude. Takže babo raď. Jak se do konce ledna rozhodnout!!!! to je prekérka


Zerat Já mám dneska hodně fajn příjemný den. Konečně jsem se dokopala a vyřídila si u manži v práci v menze stravovací kartu a nemusím se tak plahočit s denním vyvařování jen pro sebe. Navíc tam vaří fakt výborně a pestře, takže mimísek si 100% přilepší. Navíc se vždycky na obědě uvidíme s manžílkem, což bude pro nás svátek a hlavně pro mě, že budu mít téměř denně pohyb - budu za ním chodit pěšky v zájmu zachování pohyblivosti ;-)
Už došlo i na mě a musela jsem vytáhnout podpůrný pás od Anity a stává se mojí denní součástí na procházky.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 168 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.