Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 3.12. 2007

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 3.12.2007

AneJa Holky dneska je to právě rok co jsem potratila a za dva dny to bude rok co jsem k vám přišla. Chtěla bych vám všem moc poděkovat za slova útěchy a podporu které se mi tenkrát od vás všech dostalo a vlastně po celý rok. Jsem šťastná, že nosím v bříšku našeho broučka je to i vaše zásluha, neboť jste mě ve chvíli nejtěžší podežely!



Daník78 Tak já jsem dneškem překonala svoje nejdelší těhu:-).


EvaK u nás začalo domácí kolování bacilů- Rozárka chytla od Krýši rýmu (doufám, že se z toho nevyvrbí nakonec i ten hnusný kašel), takže dneska jsem s ní spala v křesle- já v sedu, aby mohla líp dýchat. U mě se o spaní mluvit nedá. Kapu jí LIbenar a odsávám, má někdo nějaký účinnější nápad?
odpolko se ještě staVÍM V LÉKÁRNĚ, JDU K dR, abych s ní zkonzultovala tlak. Konečně se mi vrátil do "těhotenského normálu"- 150/95, jinak po porodu jsem měla 170/112 a podobně, takže přece jen nějaký pokrok :)


Vlašťa Protože jsem měla po roce nicndělání víkendový školící kurz, dítko jsem nechala na hlídání taťkovi a viděla ho jenom ráno a večer na kojení. Mě vám bylo taaak strašně po něm smutno. Ale zase jsem si úplně báječně odpočinula od mateřství, naučila se spoustu nového a zajímavého. Kluci to spolu taky zvládli, i když po celém dni se můj jidny intelektuální manžel, který by jindy o novu ani okem nezavadil, pustil nějakou šílenou teenagerovskou komedii :-))


Redí A jinak poslušně hlásím, že cvrček vyrostl za 14 dnů o víc než cenťák, mám první šmouhatou fotečku :)) a doktor byl s námi zcela spokojen, čili my s ním taky :)) Za měsíc jdeme na první vyšetření vývojových vad, musíme si to platit, protože pojišťovnou hrazené to je až kolem toho 21tt, tuším.. Takže děkujeme za palečky! a i když je mi furt blbě, je mi krásně, žejo!
Jen ta tchýně.... :))) dala jsem k ní malou na hlídání, protože moje máma je nemocná...no a tu debatu o vánocích s ní budu rozdýchávat zase nějaký ten pátek. Ale co, nebudu se trápit malichernostma, jdu se těšit podstatnýma věcma ;o)


Feketka omlouvám se, že jsem tady dlouho nebyla ale nějak nebyla nálada, ta je totiž už nějakou dobu pod bodem mrazu :o((
Ve středu nastupuji do nemocnice a ve čtvrtek mi budou dělat tu hysteroskopii a laparoskopii, takže prosím o držení palečků.
Mám z toho hrozný strach a připadám si jako ve zlém snu, ze kterého se nejde probudit. Ach jo, proč zrovna já! :o((((
Veřejně děkuju *Hance* za všechny rady a podrobné informace o tomto vyšetření!!!!!


Jituly Moc se všem omlouvá, že se neozvala dřív, ale ted je od rána už v nemocnici a přes víkend měla děsnej fofr (zabalit pro mimi, advent, mikuláš atd..., práce... Dnešek v nemocnici celý prospala. V pátek u dr. dopadly /i jak se dalo čekat, zacínájí být malý (2300g a dnes namřeili 2600g. Jsou pořád KP a je min plodový vody, monitor OK. Doufá, že to bude pod dohledem dobrý. Moc všem děkuje za podporu a jak na ni myslíme, Jitulka prý na nás taky. Chtěla všechny svoje pocity vypsat do deníčku, ale vůbec to nestihla.


Evi*Začaly jsme s Médikem další kolo rehabilitací s tou naší křivou nožičkou.
Rehabka je fajn, dala nám tip na jednoho dr. na protetice, máme to s ním zkonzultovat a vzít s sebou botky, aby nám poradil odborně, co na tu nožičku a jestli je potřeba dát udělat spešl boty, tak zítra tam jdeme, tak nám držte palce. Ale myslím, že je lepší mít nějaký spešl boty, dokud je to Médikovi šuma fuk, než začne být slečna. Ale fakt, pokud jsou to jen takový problémy, je to pohoda...začíná se to kolem nás všechno nějak divně chrout.


Apple Na mě teď padl po dlouhé době smutek, myslela jsem, že už to je za mnou ale ještě ne :-( Teď to bylo přesně 2 měsíce od revize. Naštěstí mě práce a rodina nenechají moc smutnit. Taky je to možná hormonama, protože mám po druhé MS - přesně v termínu - tak se mnou začínají šít čerti a víc myslím na mimi.....
přeju krásný adventní čas a zase brzo zaskočím :-))))))


Soník U nas byla radostna sobota, na kontrole 12+0 vsechno v nejlepsim poradku,mam prukazku, NT vyborne, mimisek skatacil, dokonce jsem jako trubka mavala na monitor, jakou jsem mela radost, takze pokud muzu, prosim taky do postupky, tydny se mi meni v sobotu, dnes jsem 12+2, termin 15.6.2008, ale je prede mnou tusim jeste Petra...


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 178 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.