Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 4.12.2007

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 4.12.2007

Hanka s Bárou Dneska je to 8 let co nečekaně zemřel můj taťka :o((( To byly nejhorší vánoce, které jsem zažila....


Vlašťa Vánoční čas je takový dvojsečný - když někdo kolem nich zemře, je to víc emocionálně zatížené. O víkendu zemřel manželův děta, otec mé tchýně. Ač to byla smrt očekávána, je to stejná ztráta.
Jsem ale strašný sobec, protože mě mrzí, že má Matoušek své první narozeniny, které se slavit teď nebudou a počká se, až opadne smutek po pohřbu.


Evi* Tak máme předepsaný ortopedické botičky, máme nárok na jedny jednou za 4 měs. Jsou docela pěkný, žádná hrůza. Pan dr. povídal, že Mišák má i mírně křivou hlavu a že to s těma nožkama souvisí, prý měla málo místa v břiše.


k tomu Mikulášovi, my ho asi ani slavit nebudeme, moc je nemusím a nechci Médika strašit. Budeme hrát na Barborku, do upletený ponožky za okno nám něco přes noc nadělí. Ale jen fakt zdravé sladkosti, žádný hračky, to zavádět nechci. Mám koupený rýžové medvídky a dětský sušenečky, banány a jablíčka, takže tak.
Jituly Ahoj, podávám nové zprávy:o) tlak čím dál vyšší, přidali mi prášky, 3x denně měření tlaku, 2x denně chodím na pásy, každý druhý den uzv a Doppler. Pokud bude něco špatně, jdu okamžitě na sál, jinak plánovaný císař příští týden… Ale jsem pod drobnohledem, tak to snad bude dobrý :o) Jit


Janina U nas dneska Mikulas vzal par veci v obchode - pro Marcela : novy kartacek na zuby, "zvykacka", ktera zabarvi povlak na spatne vycistenych zubech, malej balicek krokantu v cokolade a 2 mini-cokotycinky. zitra jeste musim pro pero (to si preji od Mikulase druhaci na navrh pani ucitelky, brzo zacnou psat perem - az se nauci vsechna psaci pismenka-zatim psali tiskace, pak uz musi jen udelat nejake testy a dostanou "perovy ridicak"), no a pak jablicko, mandarinka, aby se naplnila latkova botka. Thomas dostane stejne mnozstvi sladkosti jako Marcel+ovoce a jeste musim kouknout po nejake prakticke malickosti. Pro Justuse chci zitra koupit nejakou hracku + jablko a banan taky pridam.
Thomasovi jsem rekla, ze sama sobe plnit botku nebudu, tak uvidim, co dostanu ja :)
V nasi rodine chodi Mikulda v noci z 5. na 6.12. (certi a andele v Nemecku nejsou).
Bulík HOlky, já se jdu jen ohlásit a omluvit, že momentálně poněkud těžce nestíhám. Byla jsem 14 dní v práci na celý úvazek a teď už jsem na MD, ale zas doháním resty a mám strašlivě rozlítáno. Snad ale už příští týden to bude lepší a budu se soustředit jen na to praní oblečků a pečení cukroví a příjdu častěji.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 190 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.