Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 5.12. 2007

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 5.12.2007

Léňa Já jsem si dneska přivstala, abych pověsila hvězdičky do okna v obýváku. Večer je rozsvítíme, aby nás Mikuláš našel;-) Ale byl to boj, nejdřív jsme tam musel a všechny hvězdičky nasadit, pak jedna velká nesvítila, pak nedrželi přícucky, co k tomu byly a měly to držet na okně... Nakonec to je přilepené izolepou:-D


Redí my jsme včera taky zahájili světýlka, ale venku na stromě a takovou bílou hvězdu nade dveřmi, malá koukala z okna snad půl hodiny a spokojeně stále dokola konstatovala, že teď už nás Ježíšek najde :))


Vlašťa Zjistila jsem, že besídka z MC Avi a Leontýnky proběhla včera. Měla jsem tam v plánu dorazit dnes :-(((( Jsem poslední dobou neuvěřitelná. A přitom jsem si vždycky zakládala na své nezmatenosti, orientovanosti a spolehlivosti.


Evi* U nás teda ještě žádná výzdoba není, ale tento víkend se chystám na okna, tak pak to tady snad nějak nazdobím. Zatím nevím jak, živý jehličí se mi tu nechce dávat, mám strach, aby to Mišák nesežvejkal a adventní věnec zatím taky nemám....nějak letos není nálada. Ale ty hvězdy jsou pěkný.
Dneska ráno jsem rozsvítila svíčky a nachystala Médikovi ponožku. Myslím, že jí to bylo uplně jedno:o))

Ted vzala pod umyvadlem mokrý hadr, kterým utírám psovi packy a myla panence zadek a říkala jí, že je čuně:o))))


Holky, kdyby měl někdo zájem, šoupla jsem na MMB (ID 14400) odsávačku Avent Isis, kterou už nepotřebuju. Chybí k ní akorát jeden kelímek, ale z s tím jedním se to dá zvládnout, vlastně jsem ten druhý ani nepotřebovala. Savičku a náhradní vnitřek do pumpičky jsem nepoužila vůbec. Tak kdyby měl někdo zájem, je to, myslím, za dobrou cenu nebo se můžeme ještě domluvit, když jste to Vy:o))


EviK jinak věnec jsme dělala teprve včera (teda Krýša mi pomáhala a zrovna, když jsme ho měla rozdělaný, odmítala Rozárka spát. V konečné verzi to u nás vypadalo tak, že já stále kojila Rozárku, Kryštof rozstříhával a rozhazoval větvičky po celém obýváku a přišla nečekaná návštěva. Hádejte, kdy byl Radim- samo, že na rybářském kroužku :))


Jája Jinak u nás vše při starém - výsledky kultivace moči opět víc než bídné:( Takže jsem se hecla a přinutila dr. vypsat poukaz na vyšetření. Ošívala se dost, ale asi jsem si spražila solidně, protože mi dala do ruky i výsledky, což normálně nedělá. A kupodivu nám přálo i štěstí, protože se uvolnilo místo hned zítra. Mňo, mám z toho celkem stažený žaludek, ale alespoň budu mít klid na duši přes Vánoce. A konečně budeme v rukách odborníků. Celý výstup u dr. jsem zakončila perličkou... dr. měla totiž na stole jogurt Dobrá máma. Tak jsem jí řekla, že se dost zajímám o zdravou výživu a tak, a že zrovna tento jogurt je jeden z nejhorších na trhu. Míchlo mě docela, že byla zrovna poradna, plno mamin se jukne a řekne, ha, když to jí dr., tak to bude dobrý jogurt. Dr. zírala jak puk a prý, který je teda dobrý. Řekla jsem jí svoje stanovisko a výsledek byl, že ty "moje" jsou sice dobré, ale drahé. Čímž mě teda totálně dostala:))


Jituly ted jsem se vrátila ze všech možných vyšetření a den D nastane již zítra! Průtoky se trochu zhoršily a není prý na co čekat... Tak držte palce (mám docela strach).


Onika v pátek dopo odlítám s dětma na dovču, tak jsem trochu velkej mimoň, páč Vánoce musim mít nachystaný už teď... pak nebude moc času... ale myslím na Vás skoro furt :-)))


Daník omlouvám se, že tady moc nejsem a nereaguji, ale nervičky pracují - právě jsme se vrátili z pohotovosti, začala jsem špinit a fakt mě to vyděsilo... Chtěla jsem počkat do rána na svého mudra, ale *Hanka* mě přesvědčila ať jedeme hned.... A jsem moc ráda, srdíčko ťukalo, mudr a sestřička byli tak straaaašně hodní a abych viděla srdíčko, tak kvůli mně přeskládali ordinaci abych viděla na utz. A přesně odpovídáme, dokonce i jsme dle nich i napřed, podle mě jsem 8+0, podle zprávy 8+3:-).


Feketka, hysteroskopii jí dělat nebudou, protože má prý vysokou sliznici. Takže pokud jí bude chtít, tak má přijít těsně po MS. Nechápu to - zítra bude 15.DC a já byla myslím 17.DC a nikdo nic neřešil (hlavně mi nedělali UZ při nástupu, takže nikdo nevěděl jaká sliznice je). Pak jsem s ní ještě mluvila - na jedné straně má folík 25mm a na druhé asi tři menší :o-)) a to neměla žádnou stimulaci. Pokud by jí udělali tu hysteroskopii a pak se dál v tom cyklu mohla snažit, tak na ní asi půjde, pokud by měla přijít ještě o další cyklus, tak asi ne.


Mmiky výborná zpráva od nás. nevím jak a ani to nechápu, ale cysta z pupíku se někam ztrácí!!!!!! a to Dr. na chirurgii říkala, že to není téměř pravděpodobné a zatím to vypadá že je téměř pryč. tak uvidím ve středu na kontrole, co nám řeknou.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 215 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.