Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 11.2.-17.2.08

Autor: AneJa , 17.2.2008

Sobota


16.2.08


AneJa si stěžuje na patálie s katastrálním úřadem.


EviK se zprávami od Zerat - sala jsem Zerat, mám vás pozdravovat. V pondělí půjde na kontrolu k primáři a ten určí, jak a kdy.POkud by došlo na císaře, tak by sekce mohla být už v pondělí.


Mmiky - tak se hlásím po měsíci bez internetu... byl to totální absťák, ale pořád je v baráčku ještě hodně co dělat, tak by na net stejně nebyl čas... všechny moc zdravím, teď už zase nakouknu častěji a písnu taky jak se mám


 


Neděle


17.2.08


Další zprávy od Lory - On to jako specialitu nikdo další v republice nedělá. Rozhodně máme tu výhodu, že je to podchycené hodně brzo - i když zase dost brzy v těhu (jsme v 17.tt). Asi když to srovnám že tam jsou schopni poslat až vyloženě akutní stádia kolem 22-24.tt, tak tady se to bude hlídat a když nebudou minořádně blbé okolnosti (jako extrémně rychlý vývoj situace), tak by to takhle daleko nemělo dojít (ne že by nemohlo - ale nemělo by se to nechat být). To znamená i lepší šance na přežití aspoň pro jedno z dětí, že budou obě máme - při úspěšné operaci - tak 30-50%. A nějakých 15-20% že nebude ani jedno. Uvidíme, rozhodně jetli ten trend viděný v pátek bude pokračovat, tak nás nějaká to operace "in utero" nemine. A aby to nebylo tak lehké, mám placentu vpředu a to je pro tyhle výkony vždycky komplikace navíc. No rozhodně do lepších rukou se tady dostat nejde a víc ukáže jenom čas. Ale znáte to, to je ten faktor který nejmíň utíká a ovlivnit se nedá.


Bellana se omlouvá, že nestíhá reagovat, ale holčičky jí vyplňují všechen volný čas, mají se dobře a holčičky jí dělají radost.


Objevuje se nováček „mamka“ a ptá se jak s krvácením po revizi


Léňa s Dadýskem má za sebou návštěvu ZOO vkládá i fotečku s Dadýskem

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 193 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.