Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 18.2.2008

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 19.2.2008

Hanka s Bárou Dneska jedu za mamkou, tak bude postupka až ve čtvrtek.


Mmiky Kacka mela v noci astmaticky zachvat tak ji mam doma a Zuzka se pro zmenu rano vzbudila a ma 38,5 po odectu.achjo.


Redí A my jsme čekali na vyšetření déle než hodinu (po objednané době), ale stálo to za to ;o) Viděla jsem škvrně ze všech možných pozic, zkontrolovali jsme orgány i ruce nohy hlavu - no a s největší pravděpodobností budeme mít druhou HOLČIČKU!!!


Romana32 Mě bolí tak šíleně zub, že si domluvím na zítra dovču a jdu k zubaři.


Stáňa My se jinak máme vcelku fajn, jen Pavlík stále bojuje s astmatem a mrňous zřejmě bude kráčet v jeho stopách. Naštěstí zatím bez atopáku.
A dva dny po Tomáškových 3. narozeninám nastupuju do práce, ale naštěstí jen na 6 hodin. Vzhledem k očekávané nemocnosti budu stejně nejspíš pořád doma.
V květnu mě ještě čeká státnice k angliny, občas překládám, takže občas dny mám rozpočítané na minuty.


Zerat Mame radostnou novinu. DNese se nam narodila Sarka! Na svet prisla cisar. rezerv 9:56a vazi 4050g. Je nadherná.Dekujeme za ni Panu Bohu!


Tinna Dnes jsem se konečně dovolala do Plzně na tu imunologii k dr.Ulčové-Gallové, objednala nás na 17.3. na 9hod., jestli můžu prosit do postupky. Prý poprvé jen konzultace a až pak teprve odběry a tak. Tak uvidíme...


Jity Berunka naprosto bojkotovala nočník až do 14. 2. 2008, tedy do svých 32 měsíců. Co nakonec rozhodlo, že začala sama chodit na záchod v podstatě nevíme, asi shoda hodně věcí dohromady. Vyvíjela jsem cílený nátlak, že té prcce se to vůbec v počuraných plenách nelíbí, že by taky chtěla ty krásný kalhotky s kytičkami nebo obrázky, že nechce už vůbec být pořád mokrá, že takhle vůbec nevoní, že prcka chce být voňavá atd. atd. Navíc Berunka chodí do angličtiny, kde se jí moc líbí jeden kluk a ten se jí ptal, zda taky chodí do školky a Beru mu říká:“nechodím, já ještě nosím plíny.“ No a on na to: „ No, tak to jsi asi mimino.“ A na další angličtinu jsme už šli bez plíny a Marečkovi to hned hlásila a ještě k té shodě okolností – tak Beru byla tento týden ve vaně a chtělo se jí čurat, tak si stoupla a do té doby to fakt nikdy nezkoušela, prostě ona si fakt nikde neučurla, jen do plíny, tak jí říkám: Beru, tak to zkus pustit do té vodičky, úplně stejně jako to pouštíš do plenečky.“ No, nechtělo se jí, ale nakonec si učurla. A když to zkusila, tak viděla, že to fakt teče a byla z toho nadšená. Od té doby začala chtít chodit čurat do vany – pro nás veliký úspěch. A tohle všechno byl začátek našeho neplenkování. Pak ještě koupit nový nočník, protože ona má ten hrací a do toho čurat nebude – tak si vybrala jaký chce ona (do té doby regál s nočníky v obchodě neviděla, prostě viděla věci vedle, ale tohle naprosto ignorovala), koupili jsme měkounké prkýnko na záchod a vypadá to, že to začínáme zvládat. Dneska poprvé 18.2. 2008 úplně bez plíny přes den – jednou čurala ráno do vany, pak venku na travičku a pak už na záchod.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 191 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.