Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehled 20.2.2008

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 24.2.2008

Daník Holky, můžu poprosit, nemáte někdo vypracovaný seznam fakt potřebných věcí do začátků pro mimíse?


Mandelinka….pravý tóčo začalo začátkem ledna… Naty se mi jednu noc začala budit s pokašláváním jak pes – zkrátím to, laryngitida. Ještěže to má takový jasný příznaky, že to trklo i mě, takže jsem ani nepanikařila když se mi dítě dusilo a modralo, otevřela jsem balkon a pomalu jsme spaly tam… Druhej den jsme jeli na pohotovost, byla sobota, paní doktorka se na mě koukala jako na největší hysterku, když jsem jí popisovala dusící dítě, doslova řekla – ale maminko, to přece nemusíte tak dramatizovat. Jenže potom na Natynu šáhla, že ji prohlídne, ta chytila nerv a jak se začala vztekat, tak ten záchvat znovu chytila – v ten moment doktorka lehce znejistěla, začala řvát na sestru a musely jí píchnout něco na uklidnění, páč měly strach že se jim tam udusí… Zkrátím to, pár dní jsme se trápili s tímhletím a když už jsem myslela že bude malá OK, tak se jí to nějak přetmelilo do bronchitidy….
V tuhletu dobu, 5.1. nám odvezli na popáleninový centrum do Bohunic dcerku mé nejlepší kamarádky, je o 20 dní mladší než Natynka… Strhla na sebe hrnec s vařícíma se bramborama. Opět to zkrátím, JIPka, transplantace, do toho samo chytila od Naty laryngitidu, měla zánět močáku, Lenka (kamarádka) na hadry, no prostě super. Když už jsem myslela že teda aspoň Natynka bude dobrá a Nikolka měla po transplantaci, tak přímo z práce odvezli manžela do nemocnice, na infekční. Málem mě trefilo, každopádně byl tam 5 dní a dalších 14 dní neschopenka, nakonec se z toho vyklubala „obyčejná“ chřipka, jenže protože Marek dělal už víc jak měsíc na ráno a vstával prakticky každý den ve 2 ráno, tak byl vyčerpaném a mělo to u něj daleko horší průběh než normálně.
v květnu máme naplánovanou výměnu oken a taky komplet malování a předělávání bytu, malá bude mít konečně svůj pokojíček a potom už je moc teplo, aby mi trhali zuby:-(
S tím teda souvisí, holky, nemáte někdo tipy, fotky, rady apod., co a jak s dětským pokojíčkem? Uvítám cokoli, zatím máme vybranou akorát postelovou sestavu, jinak nevím co tam bude…
Evi* Médik má zase rýmu jak prase, teče ji z nosu z očí. Před chvílí se tak strašně posra....,no šla do sprchy komplet, chlor nechlor, to se nedalo Tak doufám, že se do toho všeho osype. Ona jí totiž půl hodiny hlídala moje máti a asi ji nerozumněla, že chce kakat a posadila ji na koníka Rodyho, jako že chce skákat Takže si dovedete představit, jak to vypadalo


Bulík Mám ještě dotaz na místní odbornice, nevím jestli se tu objeví Lora, ale možná to víte někdo jiný. Na zastavení krvácení jsem dostala tu Pambu, k tomu piju kontryhel a ještě mi mudra telefonicky nakázala koupit Ascorutin. Tam je napsáno v letáku,že se nepoužívá pro kojící ženy. Na netu jsem zkoukla, že to není tak žhavé, že se při kojení na doporučení lékaře dát může. Ale přemýšlím, jestli, když těch přípravků se stejným účinkem mám tolik, jestli se to nemůže nějak přespříliš znásobit. I když o všech mudra ví a odkývla je. No váhám, ten Ascorutin jsem zatím nelupla.
Enko Betka mela rymicku s teplotou, tak ji mam dva dny doma, lae zitra uz posupajdi do skolky a na plavco(ma prvni hodinu, tak chci aby sla, at to asopn zaplatime).
Petrunka byla dneska na 4. mesicni KO, ma 5,340 kg(to mela Betka uz ve 3 mesicich). i kdyz je i pohybove o mesic pozadu za Betkou ,tka je pry sikovna, pevna a krasna. Dostala druhhou Hexu, je z toho takova ospalejsi. Zitr ajeste jdeme na odber krve, jestli nema malo zeleza( i kdyz si dr. mysli, ze je proste jen bledounka, jako ja a Betka, od prirody).
Ocicka uz dobry, lae zpaomela jsem se dr. zeptat, jestli mame na tu Bulovka zitr ajit nebo ne...ale asi ne(nemam cas).

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 193 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.