Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 10.3. - 16.3. 2008

Autor: Amálie00 , 18.3.2008
15.3.2008

Daník píše: díky moc za slova útěchy, nevím jak bych to bez vás zvládala.... Děkuji za krásný pozitivní dárek, až se k tomu dohrabu dám foto do deníčku. Už jsem doma, ani revers jsem podepisovat nemusela, domluvila jsem se, že v pondělí ráno přijdu do nemocnice na nějaké komplet odběry. Ze zprávy jsme se dozvěděli, že Víteček měl 420gr a 27cm, nic víc zatím nevíme. Manža nakoupil pekárnu v Lídlu, byli jsme koupit suroviny na nějaký dobrý chlebík od vás, tak se budu dívat jak mu to jde

Ještě jednou děkuji, už je to rok co jsem na téhle diskuzi a vždycky jsem se z těch hrůz vyhrabala díky vám, tentokrát jsem si ještě řekla o vyšetření u psycholožky.

Ještě jeden dotaz, nevíte kde se žádá o adopci? V noci jsme to s manžou probrali ze všech stran co nás napadly a řekli si že do toho půjdeme.....

Všechny jsme ráda, že je Daník tak statečná a nápad s adopcí se nám zdá skvělý. Zároveň ovšem věříme, že na ní jednou čeká i její vlastní miminko!

Hanula píše, že se chystají na oslavu Matýskových druhých narozenin a také zbavit se dudlíku, držíme palce!

Terka a Eva*doporučují Daníkovi adopci přes "Fond ohrožených dětí", která trvá kratší dobu

Bulík přichází s krásnou zprávou, narodila se jí neteř Ester



16.3.2008

Mandelinka má za sebou gynkontrolu: Dle doktorky nález vzorný, dělala mi stěry, výsledky budou za týden. Taky jsme mluvily o druhém mimi, tak jsem říkala že máme snažení „naplánovaný“ na léto, byla moc milá, věděla že jsme měli trochu problémy, takže se se mnou domluvila, že jak se začneme snažit, že si mám klasicky zavolat, objednat k ní na folikumetrii 13DC, aby mrkla, jestli se po porodu zlepšila ta moje vajíčka:o) nebo jestli budeme opět potřebovat trošku pomoct nějakým Duphastonem a Pregnylem… Každopádně říkala že myslí že to bude v pohodě, protože se mi po porodu fakt ustálila a MS, po těch mých šíleným 35-40 dnech na krásných a hlavně přesných 29-30dní, navíc tím že máme malou tak nebudeme tak nervní když to hned nepůjde… No uvidíme:o)

Tinnka se svěřuje, že si teď také procházejí procesem přípravy na adopci. A zítra je čeká imunologie v Plzni, nejvíce s eděsí ranní cesty přes Baranďák.

Anejka se hlásí stále 2v1 a tak jí předávám přehledy:-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 208 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.