Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 17.3.-23.3.08

Autor: AneJa , 19.3.2008

Pondělí 17.3.08


 


Dnes se palečkuje Tinnce a Feketce


*Hanka* vkládá -ještě prosím MEGApalečky pro Daníka na ty odběry. Právě teď tam volala v kolik má přijít a řekli jí, že hned. Takže už je myslím na cestě. Hlavně, aby se přišlo na to, kde je zakopaný pes!!!


AneJa hlásí, že nerodí.


Další zprávy k Daníkovi - Mluvila jsem s Daníkem - krev jí nabrali - i když tam musel manža postavit do latě celý špitál. Nikdo o ní nevěděl a posílali jí od čerta k ďáblu včetně porodního sálu. Tak jí manža vždycky někde posadil a vyřizoval to sám. Krve jí brali asi 7 zkumavek a říkala jí dr., že malého prohlížela a byl prý nateklý - což je většinou známka infekce, takže prý možná opravdu ta příšerná střevní virozá, kterou měla před 3-4 týdny. Ale to potvrdí až ta genetika. No uznejte, že pokud za to mohla "jen" ta střevní viróza a ne nějaký zdravotní problém, tak je to smůla největší. ... Když už by to to popáté po přeléčené imunitě a píchání Heparinu bylo dobré, tak se připlete chřipka a je to zase v pr...


Daník je prostě smolař.


Feketka - před chvílí jsem se vrátila z kontrole u dr. a vše je v pořádku. Tak mi zase na týden spadl kámen ze srdce.


Dr. říkal, že tohle těhotenství vypadá moc nadějně a že pokud bude i příští týden všechno o.k., tak už mi dá těhu průkazku.


Tinnka - V ordinaci jsme sepsali s příjemnou a vlídnou paní dr. Ulčovou, co máme za sebou, nabrala nám oběma krev, mě se ještě ptala, jestli mi někdy dělali trombofilní mutace, což nedělali a doporučila další postup – mě odebrat v dalším cyklu ovu hlen a manžovi spermijky. On se pro jistotu hned přeptal, jestli to půjde nějak udělat, že on to nemá rád v kabince a paní dr. chápavě řekla, no samozřejmě, dostanete nádobku a můžete klidně třeba někde v přírodě. To nás fakt pobavilo, někde venku za keříkem!  Z toho pohovoru se nám zdálo, že vyšetření z krve budou daleko důkladnější než od dr.Madára, tak uvidíme, co zjistí a co se s tím dá dělat…


Píše Daník - Dneska jsme měli umrtvovací den, po pobytu v nemocnici co už sem psala Hanka jsme měli s manžou vyřizovací resty za celé naše manželství. Vyřídili jsem zmocňovací průkazky na poště takže si můžeme s manžou vyzvedávat doporučené dopisy atak. A jako bonus jsme si zaplatili u Fischera dovolenou na začátek června, letíme asi do Portugalska na čtrnáct dní. Cestovní pán se tvářil vlídně když jsem řekla, že si to možná ještě prohodím za Madeiru. Dále jsem konečně našli instituci v Brně odpovědné za adopce, byla jsem nadšená, sice paní jsme dlouho hledali ale stálo to za to, byla to pěkná srandistka... Dokonce jsem se i zasmála a ne zoufalstvím... Už jsme vyplnili základní žádost, máme doložit už jenom pár věcí, papírů fakt není tolik, čekací lhůta na miminko je průměrně tři roky. A z milion telefonátů s Hankou jsme vymyslely, že si nějak vydupu Františkovy lázně... A ještě mi Hanka s Petrou s Kačkou našly psychologa, jdu k němu zítra o půl sedmé . Takže den plný událostí, jdu si zahulit vodárnu, snad mě to v kombinaci s lexaurinem neskolí.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 202 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.