Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy 17.3.-23.3.08

Autor: AneJa , 22.3.2008

Pátek


21.3.08


 


Dneska se palečkuje Romaně


Zerat - U nás vše o.k. Jeden den zvládám v pohodě a druhý jsem pochodující hromádka nervů protože nic nestíhám. Např. včera jsem byla na 3 hodiny u kadeřníka (na celkovou změnu mého šíleného image-barevní, melír, nový sestřih) a Šárka spala 5 hodin v kuse, pak byla tak rozhozená, že co vypila při kojení to vyhodila :-( Š. má zřejmě reflux, protože po téměř každým kojení ublinkává a právě někdy míň někdy víc. Je úplně fuk, jestli leží, je podložená polštářem a nebo v náručí, takže mi přijde, že jen peru, žehlím a pořád dokola. Frejkovu peřinku nesnáším zase víc, protože díky její neprodyšnosti je Šárka osypaná potničkami za krkem; na pusince, na prdelce - fakt radost. Bych si i ráda připlatila, kdyby tahle peřinka byla i jako varianta s dýchací membránou.


Soník - K memu porodu, rada bych rodila doma, ale nemam jeste porodni asistentku, je to tu s nimi bidne a tahat nekoho z Prahy nebo odjinud se mi asi nechce, zatim mam domluvenou dulu a pediatricku, ale zase se mi taky nechce presouvat se do porodnice jen na chvilku, musim to vsechno promyslet, jeste mam chvili cas


Romana32 - Dnešní kontrola proběhla v pohodě, ale výsledky budou až příští týden. Byla i na gyn. a s výsledkami z endokrinologie se mám objednat na konzultaci a uvidíme co dál. Dr byl ochotný, ale vzhledem k možným komplikacím nechce riskovat. Ani se mu nedivím.


Mandelinka - Holky, já se zblázním... Jsem naprosto vyřízená, moje dítě předevčírem mělo teplotu večer, tak jsem si ji v noci vzala do postele. Ovšem co se dělo včera, nemám skoro slov. Normálně usnula, kolem půl dvanácté se probudila, stoupla v postýlce a začala hystericky řvát, že chce k nám do postele. Bohužel ale už s náma spí jen když je fakt nemocná, jinak se to nedá, nevyspíme se s Markem a no prostě to nejde. Hystericky - ale DOSLOVA - řvala 2!!! hodiny v tahu, měla jsem strach že ji šlehne, nicméně jsem byla tvrdá a nevzala ji k nám. Pak usnula, zřejmě vyčerpáním, za hodinu byla vzhůru a opakovalo se to, řvala hodinu!!! Pak teda usnula a ráno by vyspávala, musela jsem ji budit, protože jsme měli MC.


Řekněte mi že to bylo omylem, jinak mě trefí!!! Marek spal hodinu a půl a šel do práce, mám o něj strach, no hrůza:-(


Cukřenka - ak jsme zpět od dr. Juditka má na 99% reflux, dostala Nutriton, to bude asi trápení, před každým kojením odstříkat a namíchat. Kojím kdy se jí zachce, takže prostě bude muset chvilku počkat. Mrzí mě to, snad jí to konečně pomůže. Fenistil a Spiropent máme vysadit neb to nezabralo. Ten Nutriton, který jsme dostali je takové "lepidlo" či "zhušťovadlo"...udělá z mlíčka v žaludku tzv. "kouli" a tím pádem se mlíčko nevrací zpět. Má tu s tím někdo zkušenost?

*Hanka* vkládá - odpoledne psala Petra s Kačkou, že jede do nemocnice, že miminko se celý den nehýbe. A teď psala: nastupuju do nemocnice, už se hýbe. Není prý dobré, že se nehýbalo. Monitor už dobrý a má cca 1560g

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 295 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.