Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Přehledy pondělí 12.5. - sobota 17.5.2008

Autor: Bulik , 17.5.2008

Narozeniny slavili - Oskarka, Klea, Justus.


Řeší se úprava velikosti a vzhledu postupek. Mandelinka navrhuje ponechat denně pouze upravenou těhupostupku, zamlklinková miminka dávat 1x týdně nebo když se narodí nové mimi.


EvěK se zdálo, že čeká dvojčata a musel to být velmi živý sen, protože plaší.


Stáňa nastupuje do práce 21. července, i když zatím ne na celý úvazek a do konce prázdnin budou Tomáška hlídat babičky.


Natálka od Mandelinky je v pořádku, strašně ukecaná, skoro bez plínek, jenom na noc, čerstvě oočkovaná Priorixem a bez reakce.


Leontýnka slamní sama doma. Bořek má plínu pouze na noc, jinak je bez, jenom bobek háže zásadně do plínky nebo do slipů.


Léňa si udělala cvičný poplach - celý den jsem měla poslíky po 20ti minutách, bylo mi zle, měla jsme průjem a cítila jsem prcka míň, než obvykle. Tak jsem se večer sebrali a jeli. Natočili mi monitor, řekli, že by se opravdu mohl hýbat víc, ale že to je ještě OK (od včera už zase řádí, tak měl asi odpočinkový den), kontrakce monitor neukázal, jen dráždivou dělohu, vyšetřila mě dr, říkala, že se nic nechystá, udělala UTZ a odhadem máme 2950g


Hanka má výborné zprávy z poradny a pomalu chystá výbavičku - UZ v naprostém pořádku, zároveň dělali i echokardio -ten je taky OK. Akorát to pohlaví je pro nás zatím překvápko. V poradně taky dobré, poslouchaly jsme srdíčko . Na kontrole u internistky taky dobrý. Endokrinologie taky OK. Akorát jak jsem byla na tom glukózáku, tak nalačno OK, ale po 2 hodinách zvýšené - takže jsem dneska byla v diaporadně.


Mája byla s Kleou na roční prohlídce - dr. naměřila 77cm a 9,91 kg, takže má Klea rovný trojnásobek porodní váhy, byli jsme pochválení. Na to, jaké to bylo v létě nedochůdče, je z ní pěkný macíček. Před týdnem začala chodit a už lítá jako čert. Jí pěkně, kromě mléka a vůbec pití, což je u ní od začátku. Nesnáší flašky, pítka, hrnky.


Vlaštovka hlásí - byla jsem včera též na kontrole a UTZ, máme potvrzeného kluka, jsem z toho naměko Ale to bych z holčičky byla taky Vypadá až moc zdravý, už teď větší o cca týden, kope o stošest. Všechno je u nás OK, až na bolest kostí, tvrdnutí břicha a podobné chuťovky "v rámci normy" Pomalu začínám vybírat tandemový kočár...


Redí psala smsku, že se na poslední chvíli rozhodli si ji ve špitále nenechat a pustili ji domů, takže je opravdu jen v poloze ležmo, obložená jídlem.


Feketka má za sebou amnio a dělá si starosti, že zatím nepřibrala ani kilo.- Dnes nám přišel zbytek výsledků a mimi je opravdu úplně v pořádku!!!!!!!! Dokonce nám potvrdili pohlaví, které nám dr. řekl už na NT+ ve 12 tt a které já tuším od zjištění těhu. Ale pro všechny si to necháme jako překvapení.


Lora a spol mají za sebou další poradnu - Dnes UZV docela v normě, měření dětí nebylo - jednak "baj voko" vypadaly přiměřeně a pak se mi hned po pár minutách v leže na zádech zase udělalo šoufl. Ale průtoky jdou, voda taky, takže zase za 2 týdny a to i se vší měřící parádou. Jen jsem vyfásla nějaký bílkovinný koncentrát, zase jich (těch bílkovin) mám málo v krvi. Takže zatím nic urgentního, snad kdyby praskla voda nebo tak, což by ještě chtělo 3-4 týdny vyděržať.


Janina sděluje, že Justus ma jen 4 zuby - dolni jednicky a horni dvojky - je to nas upir. Marcelovi rostly zuby ve stejnem poradi, akorat o 5 mesicu driv. Ty horni jednicky vypadaji, ze vylezou v pristich dnech, mozna si je da k narozkam. Na rocni prohlidce jsme byli pred 3tydny,Justus vazil 11,13kg a meril 76,5cm


Janina dává recept na tvarohovo-krupickový dort k 1. narozeninám 1kg tvarohu,6vajec,200gmasla,200gcukru,1lzicka prasku do peciva, 9 lzic krupicky, vsechno zamicham, kdyz je tvaroh vodovejsi pridam jeste popr. krupicku. smes naleju do dortove formy (asi do 3/4 vic ne, dortik vyskoci pri peceni) a pecu na 180°C horkovzduch nez to nahore trochu zhnedne.


Evi prodává oblečky na MMB, vel. 74 a 80, ID 14400. Tinna byla opět u zubaře a tentokrát bylo všechno v pořádku.


Hanka s Barunkou nastupuje do práce na celý úvazek od 29. července, Bára bude do září u babiček, potom jde do školky.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 443 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.