Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Středa 4. 6. 2008

Autor: Vlaštovka a kluci , 4.6.2008

Eva +2kluci: včera mi volali ze školky,že Domča má teplotu,takže průjem přešel a padla na něj teplota.Takže jsme od zubařky letěli do školky.No a u zubařky taky něco-spravuje mu jeden zub na několikrát.ondráškovi je sedm,spravuje mu stoličku.


 


Redí: Nemáte náhodou některá ratolest, nebo v rodině šampiona, který sbírá ty Tesco medaile fotbalistů? Manžel mi jich tu nanosil hromadu, asi to frknu do koše.


 


Jája: Nám se podařilo, když Hynek jednou utekl při oblíkání plíny. On se pak sebral a šel to sám hadrem utírat!!!!! To mě teda nakoplo, že asi ví, co dělá:) A začli jsme ho nechávat občas bez plen. Pak už sám i s plínou ukazoval, že se mu chce. Prostě sednout a vyčůrat, když nejde, tak nejde. I za cenu, že by se měl hned vedle počůrat:) 14 dní jsem prala jak divá a teď se stane, že si tak 1x ucvrkne při hraní.


 


Lora: Vypadá to stejně jako před týdnem, takže máme ještě povolenou cestu domů. Takže dr. rozumně usoudil, že když se to drží, tak by toho na mně moc nenahlídali a proto ta povolenka. A máme nový cíl, že prý jako by bylo fajn vydržet do 34 celých týdnů,. Rychle jsem se vrátila k dlabání Wobenzymu, mrkla jsem na nějakou studii, ve které se ty průtoky po něm vyloženě zlepšovaly, takže doufám, že týden by to mohlo vyděržať...


 


Evi* : holky, moje máma furt sleduje nějaký receptáře a Přemek Podlaha nebo kterej jinech uchyl tam děsně představoval nějakou babu, která normálně pochcaný pampersky dává do truhlíky pod hlínu pod muškáty a prej to roste jako blázen. A navíc na podzim, když to likviduje, tak z těch plín tam nezbyde nic. Tak naše máma hned sbalila naše počůraný plíny a narvala to do truhlíků a fakt to roste. Jen nevím, jestli je to tou vlhkostí z těch plínek nebo tou močkou či co.


 


Janina: Hance* jsem dneska psala sms. mam vas pozdravovat, je ok, jen ji zkolaboval pc a nevi kdy ho zas bude mit v provozu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 447 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.