Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

14.-17.8.2008

Autor: Norreen , 18.8.2008

14.8.2008
Mafelka po prostudování odkazů na dískuzi o pekárnách na dámě došla k závěru, že domácí pekárna je něco, co nutně potřebuje. A diví se, že Ajka už není na riziku dávno. Ta přiznává, že se na nicnedělání a klid doma těší.
Feketku  pobolívá břicho a doktor zjistil, že má pootevřený čípek, takže má nařízen klid na lůžku a hlavně žádnou námahu. Tak přemýšlí jak se to slučuje s plánovanou výměnou oken.
Všichni ji doporučujeme, aby to nepřeháněla s úklidem po výměně. Leontýnka má rozlítaný den. Bořek má stále teploty a tak ho holt vyzvedla od babičky.
Evi* si užila volný den v pizzerce a cestou domů si koupila nějaké hadříky na sebe a pro Médinku manžestráky a tričko s Jeníčkem (kolouškem).
Mmiky jenom rychle nakoukla, a razí se usmiřovat s manželem.


15.8.2008
EviK má v obýváku brouzdaliště, oddělali krytinu, že dnes vytáhnou hřebíky a dají lepenku. OVšem člověk míní a příroda mění a tak po nočním slejváku na půdu teklo a díky anténím svodům má vodu i v obýváku.
Krýša má nový vzor - místo J.Deepa je to M.Phelps a Krýša už plánuje kolik medailí přiveze z olympiády aby všechny podělil. Držíme palce Mafelce a Leontýnce.
A obě mají z kontroly dobré zprávy. Leontýnka má tlak OK, Gertruda je pořád Gertruda a už je vzorně natočená hlavou dolů. Po kontrole vyrazila pro jistotu k doktorce i s Bořkem. Bořem má hnisafou anginu a dostal ATB.
Mafelku si nejen v Motole nenechali, ale i jí dovolili jet na týden na chatu do Náchoda a do tamní porodnice doktor pro jistotu zavolal, kdyby náhodou něco.
Mája si přišla pro radu o recepty pro prcka,protože Klea jí odmítá baštit cokoli nemasového (ne že bych ji nechápala ;-)).
Ajku čeká poslední směna před nástupem na neschopenku. A všechno nejlepší k svátku přejeme Haničkám.


16.8.2008
Hanka
na kontrole dopadla dobře a už se chystá na mateřskou dovolenou. Připadá jí neuvěřitelné že se dočkala. A protože ji neustále brní prsty, chystá se na další vyšetření. Ale vypadá to "jen" na karpál, který obvykle odezní sám.
Ajka prosí o ověřené recepty, Romana32 jí nabídla ty své přeposlat. Už třetí den je jí blbě. Stáňa se ptá na tip na výlet a kam s dětmi v Hradci. Tipy dostává od Evi* a Romany32. Po čase se ukazuje zase Tinna, vrátila se z dovolené odpočatá a plná energie. V CARu byla nafasovat injekce a chystá se na další etapu.


17.8.2008
V neděli se prostě jen lenoší a přejeme všechno nejlepší k svátku Petruškám.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 862 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.