Potřebujeme: Krůtí prsa, mraženou zeleninu (ideálně mrkev, hráček, kukuřice), mražené nebo čerstvé houby, ústřicová nebo sojová omáčka, 1-2 lžičky Rama rostlinné smetany na vaření, maizenová pasta (nebo solamyl), sůl, pepř, houbové koření, masox nebo vývar.
Postup: Zeleninu na sucho osmahneme na pánvi, jenom aby se zbavila vody a udělala "slupičku". Houby rozsekáme na malé kousky, namočíme do vody a ohřejeme. Krůtí maso nakrájíme přes vlákna na malé medailonky, lehce naklepeme, osolíme a uvaříme ve vodě. Poté je vyndáme, natřeme hustou ústřicovou nebo sojovou omáčkou a opékáme na sucho na pánvi, až se začne omáčka na mase trochu připékat. Poté přidáme k masu zeleninu, houby s trochou vody a dusíme pod pokličkou, dokud houby nezměknou. Omáčku pak zjemníme smetanou a podle chuti zahustíme maizenou.
Podáváme s opečenými brambory nebo rýží (pokud zvolíte rýži, tak omáčku již nezahušťujte maizenou ani solamylem). |