Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

MAKARONY S BOLOŇSKÝM RAGÚ od Shedinky

Autor: Polničková , 20.10.2004
Potřebujeme:
Krůtí maso, jemný a ostrý kečup, bazalku, oregáno, česnek

Postup:
Krůtí maso očistíme, nakrájíme na menší kousky a dáme do vroucí osolené vody povařit. Pak maso zcedíme, rozmixujeme na ragú a na sucho trochu opražíme na pánvi. Přidáme jemný a ostrý kečup (můžeme i konzervovaná rajčata), utřený česnek, bazalku a oregáno (nejlepší jsou čerstvé nebo mražené bylinky) a podle chuti sůl.


Směs pak nalijeme na uvařené makarony a posypeme trochou nízkotučného nastrouhaného sýra.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 445 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.