Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Apple Crumble

Autor: Snehurka a 2 trpaslici , 14.9.2004

jablka     -     olopana a nastrouhana na tenke platky


cukr        -     bily nebo hnedy nebo skoricovy


ml. skorice


dle chuti muzeme pridat i hrozinky, mandle, kokos


Drobenka:  maslo nebo margarin


                     polohruba mouka


                     krupicovy cukr


Vymazeme kulatou zapekaci misku a navrstvime do ni asi 2cm naplatkovanych jablek, ktera jsme dle chuti osladili, poskoricovali a promichali s orisky nebo kokosem. Vse uhladime a trochu pritlacime. Zvrchu posypeme klasickou drobenkou, a to hojne! Vrstva by mela byt taky 2 az 3cm. Zapekame v horke troube (asi 220C) asi 20-30minut, az je povrch pekne zlatavy. Podavame teple i studene a labuznikum i se slehackou. Je to strasne jednoduchy a strasne dobry!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 321 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.