Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kde se v Ostravě plave s dětičkama

Autor: Efka & dvě děti , 5.10.2005

PLAVÁNÍ S DĚTIČKAMA


 


MARÝSEK


Tak nevím, na novém plavání jsme zatím byli jednou, myslíš, že mohu posoudit?
Chodíme tedy do areálu Kentaur Nova, je to na Vítkovickém stadionu, Rybička. První hodina byla fajn, bylo nás tam 7 mamin a 7 batolátek. Po plavání je možné jít s dětmi do sauny. Chyběli tam ale ohrádky, u bazénu nebylo kam děti dát. A pak tam byla příšerná zima, šatna je kus od bazénu, jde se dlouhou chodbou. A tam jsme se asi nachladili, už se z toho tři týdny dostáváme. Kursovné stojí 1000,- Kč na 10 lekcí, ale byla to zaváděcí cena, další kursy budou dražší. Jen nevím, zda budeme pokračovat, mám obavy, že tam ta zima bude pořád.


 


AMIRA


Plavání v nemocnici na Fifejdách vede paní Voznicová tel. 606 586 289.
Prostředí dobré, voda teplá, instruktorka dobrá, cena 1500/10lekcí. Plave se v soboty.
Paní Voznicová ale vede ještě další plavání, někde ve Vítkovicích, kde se plave přes týden.


 


RIMLIK


chodíme do ATOMu do BC Kenny, tel je: 736 520 410, kurzovné činí 180,-/lekce při objednání 10 lekcí, pokud zaplatíš 20 lekcí je cena 140/lekci. Spokojeni nejsme a odcházíme jinam (zatím nevím kde). Vadí mi to, že za tolik peněz se nám instruktorka věnuje cca 15minut a celková doba lekce je do 40 minut, včetně převlečení. Máme za sebou 8 lekcí a kromě polívání vodou jsme se nedělaly nic.


 


EFKA


Delfínek ve Vítkovické nemocnici, tel. 604 556 037. 10 lekcí stojí 850Kč. Jsme velice spokojení, lektorka je moc fajn ženská, která to s dětmi umí, voda teplá, někdy až moc, prostředí je sice takové nemocniční, ale je tam čisto. Už snad při třetí hodině jsme se potápěli J.


 


KARIN


Plaváček...na telefon si už nemůžu vzpomenout,ale je to v Atomu dole,10 lekcí 1400,- teplo,voda jak kdy,ale vyloženě studená nebyla nikdy,občas velice teplá :-) šatny blízko,ohrádky také,sauna, převlékárna,možnost uvaření čaje či kávy.Hodina trvá 1/2 hodiny a celou dobu se plave pod vedením instruktorky,básničky,potápění,klouzačka,prostě super.Možno náhrada lekce,kterou zameškáte.


 


 


Technická poznámka:
Ještě jsem se doslechla, že se plave v Přívoze na budově ISECu a myslím, že je to v pátky, to je info pro ty, co hledají.....Ale víc k tomu nevím.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 504 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.