Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dušená mrkvička (kedluben, kapusta) s bramborem a vařeným masíčkem

Autor: Tulenik-dvojky , 30.11.2005
Na másle zesklovatím cibulku, přidám nastrohanou mrkvičku (kedluben, kapustu), podliju trošku vodou a dusím do měkka. Přidám špetičku pepře, špetičku soli nebo vegety. Přílohou brambory + rozemleté povařené masíčko. Masíčko (kuřecí, krůtí, vepřové) vařím ve vodě s cibulí, česnekem + 2 kuličky nového koření + půl bobkového listu + zelené bylinky (nať petržele, libečku) --> je to vlastně vývar bez soli a kořenové zeleniny.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 739 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.