Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kuřecí stehna na kysaném zelí

Autor: KEIKO + 3 , 7.2.2006

Předem upozorňuju, kdo nemá rád kyselé, za měnit kysané zelí za sterilované.
Takže na dno pekáčku ( já dělám ve skle) rozprostřeme pokrájené zelí i s částí nálevu a poklademe anglickou slaninou pokrájenou na proužky. Stehna osolíme, opepříme a na spodní stranu dáme hojně tymiánu. Vložíme do pekáčku na vrstvu zelí a slaniny a povrch stehen posypeme paprikou. kolem stehen narovnáme na plátky pokrájené brambory. Každou vrstvu trošku osolit a opaprikovat. Stehýnka budou jen vykukovat z těch brambor. Pak už jen pečeme.......
Nejvíc se mi na tomhle líbí, že je to všechno z jednoho hrnce a nenadělá se nádobí:)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 557 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.