Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Rychlá svíčková / tunte

Autor: Bluemar , 27.10.2006
Jestli mas papinak tak to to v poho. Prospikujes hovězí maso. Nejlepe roštěnec je krehci a rychleji se udela. Nakrájíš kořenovou zeleninu. Cibuli osmahneš na oleji v papinaku pridas zeleninu a maso (to orestuješ ze vsech stran) pridas koreni (ja ho davam do cajoveho sitka nebo do gazy) podlejes a pridas asi dve kolecka citronu bez kury. A varis asi hodku. pak vyndas koreni a maso pridas smetanu a rozmixujes (kdyz das hodne zeleniny tak nemusis ani hustit) a hotovo. Nekdy to delam i s mletymi kulickami a je to taky mnam a je to jeste rychlejsi

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 335 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.