|
|
Polský bigos / tanja1 |
|
Autor: Bluemar , 31.1.2007 | |
| 400g bílého zelí 40g kysaného zelí 500g vepř. masa /lze i hovezi/ cibule 200g salámu nebo klobásy 150g uzeného bůčku,uzene krkovice /co je doma/ sádlo bobkový list pepř sladká paprika sůl
Postup přípravy 1. Na sádle zpěníme cibuli a orestujeme na kostičky nakrájené vepř.maso. Osolíme, opepříme, přidáme bob.list,sl. papriku,podlejeme a dusíme do měkka. Obě zelí také uvaříme zvlášť. Nakonec vše smícháme dohromady, přidáme nakrájený salám a na kostičky nakrájený, vyškvařený bůček a spolu ještě chvíli dusíme. Můžeme zahustit světlou jíškou. mnozstvi je jen orientacni + - |
|
Zobrazeno doposud 385 x.
|
|