Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zapečené mleté maso se zelím / Pema

Autor: Bluemar , 16.1.2009
Tak pro čtyři osoby:
1/2 kila mletého vepřového,nebo napůl s hovězím masa
cibule
2 pytlíky uvařené rýže
bílé kysané zelí
trochu kečupu
1-2 sladké smetany(to podle toho,jak to chceme mít šťavnaté
sůl
pepř
koření na mleté maso

Na cibulce orestujeme mleté maso,přidáme kečup,trochu vody,koření a sůl.Necháme určitě alespoň půl hodiny dusit.
Mezitím si uvaříme rýži,kterou nakonec smícháme s poduseným masem.Když se nám směs zdá moc řídká,zahustíme trochou strouhanky.
Zapékací misku zlehka omastíme a posypeme strouhankou.
Navrch masové směsi rozprostřeme zelí.Polijeme smetanou a dáme zapéct.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1585 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.