|
|
Stroganov |
|
Autor: prosinec 08 , 18.3.2009 | |
| recept je určen pro 4 osob(y) doba přípravy je cca 45 minut Ingredience: 2 cibule, 40g másla, 30g polohrubé mouky, 1/4 l masového vývaru, lžička hořčice, sůl, lžíce citronové šťávy, 1/4 l kysané smetany, lžíce kečupu, 100g sterilovaných žampionů, 2 kyselé okurky, 1 rajče, 500 g svíčkové, pepř, 1 lžíce sojové omáčky
Příprava: Hrubě nakrájenou cibuli osmažíme na másle dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Přidáme hořčici, citronovou šťávu a sůl. Vaříme, přidáme smetanu, kečup a nakrájené žampiony. Nakonec přidáme pokrájené okurky a rajče. Maso nakrájíme na drobné nudličky a zprudka opečeme na másle, vložíme ho do omáčky, přidáme šampaňské, sojovou omáčku a krátce podusíme. Doporučená příloha: Hotové podáváme se smaženými brambůrkami nebo rýží. |
|
Zobrazeno doposud 641 x.
|
|