|
|
Čínská svíčková |
|
Autor: prosinec 08 , 18.3.2009 | |
| kategorie: hovězí maso recept je určen pro 4 osob(y) Ingredience: 500 g svíčkové, 1 vejce (bílek), lžička solamylu, pórek, sušený česnek, 0,5 dl bílého vína, zázvor, sojová omáčka, několik kapek worcestru, sůl, špetku cukru, citronová šťáva, olej.
Příprava: Maso nakrájíme na hranolky, zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme nakrájený pórek sušený česnek, zázvor, osolíme, zalijeme vínem a sojovou omáčkou a podusíme. Hotový pokrm dochutíme špetkou cukru, citronovou šťávou a worcestrem. Doporučená příloha: Podáváme s rýží. |
|
Zobrazeno doposud 561 x.
|
|