Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Čínská svíčková

Autor: prosinec 08 , 18.3.2009
kategorie:
hovězí maso recept je určen pro 4 osob(y)
Ingredience:
500 g svíčkové, 1 vejce (bílek), lžička solamylu, pórek, sušený česnek, 0,5 dl bílého vína, zázvor, sojová omáčka, několik kapek worcestru, sůl, špetku cukru, citronová šťáva, olej.

Příprava:
Maso nakrájíme na hranolky, zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme nakrájený pórek sušený česnek, zázvor, osolíme, zalijeme vínem a sojovou omáčkou a podusíme. Hotový pokrm dochutíme špetkou cukru, citronovou šťávou a worcestrem. Doporučená příloha: Podáváme s rýží.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 561 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.