Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Hrách s kysaným zelím

Jednoduché, celkem dobré...

Autor: správce prosinčátek , 19.11.2004
500 g hrachu, 200 ml rajčatové šťávy, 500 g bílého kysaného zelí, 100 g sýra eidam, 40 g strouhanky, lžíce rostlinného oleje, pepř, sůl
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs vlijeme do vymazaného pekáčku vysypaného strouhankou a zapečeme. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem. Já jsem při vaření hrachu přidala ještě tymián a majoránku, aby to víc vonělo a míň se po tom prdělo...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 218 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.