Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zapékaná krkovička

Autor: adelaide k. , 13.6.2005

vepřové maso


1 větší cibuli


10 dkg anglické nebo něčeho podobného


žampiony


1 žlutou a 1 červenou papriku


strouhaný sýr (podle chuti)


sůl, pepř


Maso naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme zprudka na oleji. Dáme dusit. Když je maso ¨hotové, na anglické do zlatova osmažíme cibulku, přidáme žampiony, a na malé kostičky pokrájenou papriku. Maso dáme do zapékací misky, na něj navršíme směs a  zasypeme sýrem. Zapékáme dokud se sýr neroztopí.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 396 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.