Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Kančí guláš

Autor: Svetluska78 , 1.10.2005

1 kg kančího
5 lžic másla
3 velké cibule
300 g slaniny
0,5l červeného vína
hladká mouka
sůl
pepř
drcený kmín
0,05l rumu


Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a za stáleho míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít.


Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 514 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.