Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Rychlá bublanina s ovocem

Autor: Sysyna , 19.2.2006

Rychlá bublanina


 


4 vejce


200g cukru


125ml vody


125ml oleje


350 g polohrubé mouky


1 bal Vanilínového cukru


1 bal Kypřicího prášku do pečiva


asi 500 g ovoce (čerstvé, kompotované nebo mražené)


 


Čerstvé ovoce omyjeme a event. pokrájíme na drobné kousky. Pokud použijeme kompotované ovoce, necháme ho okapat. Mražené ovoce nerozmrazujeme.


 


Do větší mísy prosejeme mouku. Přidáme všechny zbylé suroviny kromě ovoce a šleháme elektrickým šlehačem na nejnižším stupni otáček dokud nevznikne hladké těsto (asi 2 minuty). Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech. Těsto nahoru posypeme ovocem a dáme péct do předehřáté trouby při teplotě 180 - 190 °C po dobu 25 - 35 minut.


Po upečení necháme vychladnout. Bublaninu servírujeme poprášenou moučkovým cukrem


 

Zobrazeno doposud 859 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.