Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Před druhým soudem

Návštěva SP u nás dopadla dobře, je v pohodě. Za dva dny nás čeká další soud.

Autor: Marti+Maty+Niki+Teri+Vojta , 6.3.20062 roky 5 měsíců 5 dnů života dítěte

Soud se nám blíží (ve středu), Šabatová nám zatím neodpověděla, ale pomoc přislíbili z Ligy lidských práv, pokusí se o mediaci (diplomaticky se do toho vložit jednáním s jednotlivými stranami po "lidské" stránce). Taky někdo od nich půjde - ale jen jako nezávislý pozorovatel, nikoli náš právní zástupce - s námi k soudu.


Málem jsem si sedla na zadek, když mi  volala SP z magistrátu, že "sleduje naši činnost" a že když bychom nedostali N+T, tak že pro nás má další děti, např. asi 2letou holčičku, která je do PP s účastí maminky. Matka chodí za malou pravidelně do Klokánku, souhlasí s umístěním v rodině. Pak SP říkala, nemůže souhlasit s naším návrhem na PP N+T, ale že neví, jestli se pro N+T někdo najde a že možná nakonec po čekací době na adopci skončí u nás. Fakt výborný - takže teď nám to soud zamítne,děti stráví další měsíce v KÚ, aby nám je pak dali, protože - nečekaně - nenašli žádné osvojitele pro dva rosmké předškoláky. !!!!!!!!GRRR!!??$%^*!!!!! otvírala by se mi kudla v kapse, kdybych tam nějakou měla.


Nicméně pokud nás fakt soudkyně odmítne, tak už se odvolávat nebudeme a nejspíš si vezmeme tu holčičku. Mluvilo se o ní už někdy v létě a pořád nikoho pro ni nemají... jenže zase je v Klokánku a tam je jí jistě líp než N+T v kojeňáku...


Jo, taky nás varovala Natama, ať se připravíme na primářky dramatický výstup u soudu (byla předvolaná na středu - vpodstatě jen kvůli zdržování, aby stihli vyřídit zbavení rod. práv - podle našeho názoru). Že prý dokáže velmi intenzivě dštít síru a plivat oheň. Tomu bych docela věřila, takže hlavně se musíme dobře připravit a nenechat se vyvést z rovnováhy. Pavel jí volal, byla jak psí čumák a že se s námi bavit nebude, až u soudu, a práskla mu telefonem.


Už to celé tak nějak nechávám plynout. Vím, že jsme udělali všechno, co jsme mohli, a teď už jen čekáme na osud, jak to dopadne. Všechny komplikace včetně nástupu do práce/školky už tu jsou, takže teď už buď děti dostaneme nebo nedostaneme a pak se podle toho zařídíme dál... Nebo se na všechno vybodnem a pořídíme si vlastní, už toho mám opravdu plný zuby. Jsme něco mezi žebrákama a vyvrhelema, kteří si dovolili žádat o konkrétní děti, místo aby spořádaně čekali, co jim Všemohoucná upustí. Pro tyhle děti možná měli jiný plán - půjdou pěkně do Švédska a za ně obratem do KÚ poputuje pěkná sponzorská sumička...? Jenže jim do toho vlezli drzí pěstouni, kteří nerespektovali, jak tu jsou děti pěkně v suchu (bez soudního příkazu k ústavní výchově a bez zařazení do rejstříku dětí vhodných k PP) a dovolili si dokonce kolem nich čeřit hladinu - a to se přece nedělá.

Zobrazeno doposud 257 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.