Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Zelné pošušňáníčko

Autor: Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) , 7.4.2006
1:1zelí a brambory
1-3 vejce
tvrdý sýr
mléko
máslo nebo sádlo na vymaštění
sůl, pepř

Zelí pokrájíme nahrubo, zalijeme vařící vodou, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Brambory nastrouháme nahrubo, stejně i sýr. Do vymazané nádoby dáváme střídavě zelí, brambory a sýr. Můžeme udělat i několika centimetrovou vyšší vrstvu. Zalijeme rozšlehaným vajíčkem (s mlékem), do kterého jsme přidali sůl, případně i trochu pepře. Pečeme asi 45 minut.

Zobrazeno doposud 495 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.