|
|
Zeleninové špagety (4-5-porcí) |
|
Autor: Alili (Veru 6/02, Kuba 5/04) , 7.4.2006 | |
| na jeden sáček jedna paprika (nejlépe žlutá), asi 10 cm pórku, jedna střední cibule, 1 – 2 rajčata, olej na smažení, sůl, pepř, víno na podlití, kečup
Do vroucí osolené vody dáme vařit špagety, přidáme trochu oleje, aby se neslepily. Než se uvaří nakrájíme a na pánvi zapěníme cibuli, pak přidáme na kolečka nakrájený pórek, na dlouhé tenké nudličky nakrájenou papriku a nakonec rajče. Až se zeleninová šťáva vydusí podlijeme bílým vínem a po chvíli přidáme kečup a uvařené špagety. Necháme chvíli projít na pánvi. Podáváme s hlávkovým salátem.
|
|
Zobrazeno doposud 587 x.
|
|