Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Vepřová kýta na jablkách a česneku od SUN

Autor: Tulenik-dvojky , 18.4.2006
4 rizky veprove kyty
1-2 jablicka ( ja davala jedno jablicko)
1-4 strouzky cesneku (zalezi na vasi chuti. ja dala 2 strouz.)
Sladka papirka
sul
kmin
maslo

Masicko naklepeme, osolime a potreme sladkou paprikou. Na rozehratem maslicku masicko osmahneme. Pote pridame jablicka (nakrajena na mesicky) a cesnek (v celku nebo i na hrubo pokrajeny). Zprudka spolu osmahneme vsechno se to spoji. Po te zalijeme vodou (delala sem z toho omacku, takze zase zalezi na vas kolik omacky budete chtit) a varime cca 30-60minut. Jablicka musi byt mekkoucka. Masicko vyndame a omacku rozmixujeme. Podle potreby zahustime. Vratime masicko. Priloha byla doporucena: hranolky. Ja sem opekla uvarene brambory ve voku do krupava...vyborny a mohly to i holky.

Je to kyselejsi, cesnek je citit malicko (dlouho se to varilo) a je to uplnaaaa lahudkaaa. Doporucuju!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 525 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.