Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Fenykl na mléce + varianty

Autor: Johanka6 , 13.5.2006

Fenykl nakrájet na čtvrtiny až osminy (na srpečky), orestovat na oleji do zlatova (hodně), osolit a podlít trochou mléka. Pod pokličkou dusit do měkka, mléko vydusit na zlatavou omáčku. Na závěr se může přidat tavený sýr (ale nemusí).


To samé se může udělat s mrkví nebo brokolicí.


Dělám ještě to samé s cibulí (opět hóóódně osmažit), ale podlívat vodou. Výborné!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1279 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.