Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Vánoční punč – 5 porcí

Autor: cerven05 , 16.11.2006
Ingredience:


  • 1 l červeného nebo bílého vína (suchého)

  • 40 dkg moučkového cukru

  • 2 punčové třešně

  • kůra z jednoho citrónu a pomeranče – okrájené

Příprava:

Vše dáme do velké láhve (třeba okurkové), promícháme, zakryjeme hrdlo alobalem a za občasného protřepání necháme 10-14 dnů uzrát. Po rozpuštění cukru slijeme přes filtr do menších lahviček. 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1237 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.