Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Opilá vepřová

Autor: Eset+2M , 24.2.2004
 Ingredience: 

1 kg vepřového masa, mletý pepř, 2 česneky, 1 lžíce zelené sekané petržele, 2 lžíce olivového oleje, sůl, ½ litru chianti.


Postup:


Maso v celku posolíme, opepříme, pomoučíme, zprudka opečeme, přidáme na plátky krájený česnek, za chvíli přidáme petržel a zalijeme červeným vínem, necháme povařit. Pečeni přendáme do pekáče, zalijeme šťávou, dáme do trouby, pečeme do měkka, občas obracíme a podléváme šťávou.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 390 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.