Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Polský bigos / tanja1

Autor: Bluemar , 31.1.2007
400g bílého zelí
40g kysaného zelí
500g vepř. masa /lze i hovezi/
cibule
200g salámu nebo klobásy
150g uzeného bůčku,uzene krkovice /co je doma/
sádlo
bobkový list
pepř
sladká paprika
sůl

Postup přípravy
1. Na sádle zpěníme cibuli a orestujeme na kostičky nakrájené vepř.maso. Osolíme, opepříme, přidáme bob.list,sl. papriku,podlejeme a dusíme do měkka. Obě zelí také uvaříme zvlášť. Nakonec vše smícháme dohromady, přidáme nakrájený salám a na kostičky nakrájený, vyškvařený bůček a spolu ještě chvíli dusíme. Můžeme zahustit světlou jíškou.
mnozstvi je jen orientacni + -

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 386 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.