Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 8.10. 2007

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 9.10.2007

Hanka s Bárou si užili Jirkovi narozeniny parádně!! Plavba na lodi byla naprosto boží, bylo nádherné počasí a tím směrem, co jsme pluli, jsou okolo Labe takové chatové kolonie, nádherné chatičky, úplně jsme koukali, jak je to krásný kout, normálně bychom se tam ani nepodívali. Celou cestu byla vidět Kuňka, fakt romantika. Výborně jsme se najedli a napili. Dali jsme si lahev vína a zakončili pár panákama, když jsme dopluli, tak se nám nechtělo domů, tak jsme to vzali ještě přes hlavní třídu a jeden bar :o)) NO, být připitá kolem čtvrté odpoledne se mi ještě nestalo. A to všechno s námi absolvovala Bára, byla moc hodná.
Snad už bude líp....teď jsem volala do Sanusu, tak IUI se udělá buď v pátek nebo v pondělí, takhle to dělají běžně, takže jsem se trápila zbytečně. Top jsem celá já, dělám vědu ze všeho.


Takže tip na výletJ


Leontýnka „Dneska jsme byli s Bořkem na ORL na kontrole, tak prý zatím vše OK, pokud bude do zítra bez teplot, ani nebudeme dávat ATB. Tak doufám, že to bude dobrý.“


Přípravují se na stěhování, Bořek spí ve velké posteli – příprava na séparé pokojíček.


FeketkaJá jdu zítra v 10 hod. na utz folíků. Jsem zvědavá kolik jich tam potom Clostilu bude a jak budou velcí.
Dnes jsem si pro zajímavost dělala ovutest a druhá čárka se neobjevila ani za nic.“


Evi*“Médika jsem vysávala vysavačem (nudle), manžel mi nadával, že ji mučím a že mám u toho výraz šílence...je měkkej... Spustila se mi taky pěkná rýba.


Danik „tak jsem dneska po půldenním rozhovoru s *Hankou* našla příčinu nezdaru... Zakopaný pes je ve špatném ovu kalendáři, když jsem dala data do fertilityfriendu tak mi vyšlo, že jsem měla pozdější ovu a přestali jsme se snažit brzy..... Grrrr....“


diky za odkazy na deky.
JaninaKOukala jsem na hezke veci z merino nebo z alpaky (z alpaky mame doma v obyvaku lehounkou deku a ta je suprova v te bych snad prezila spanek na mrazu). Cenove mi ale naskakuje husi kuze protoze ta velikost ca.150x150cm vychazi od 3000kc nahoru.
Justus se od včera otaci ze zad na bricho.“


Tipuje se na Enko


Probírá se španělská deka, prací prostředky, den v cyklu kdy je pozitivní ovu test.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 214 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.