Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

29.10.2007

Autor: Hanka+Bára7/05 , 30.10.2007

PONDĚLÍ 29.10.2007
Mandelinka si postěžovala, Naty má už týden průjem, nic nepomáhá, všechny dosavadní vyšetření od dr. jsou ale v pořádku, tak přemýšlí jestli to není k zoubkům. Má strach aby to nebyla alergie na lepek nebo mlíko. Naty je naštěstí jinak v pohodě a hodně pije!!
sonikvysvětluje, že se budou stěhovat, sice ne do větších, ale do vlastního :o))
evi* se rozhodla jet k sestře, aby mohla chodit s Médinkou ven, do lesa spod. Ve městě je hrozný vzduch–mlha, smog. Večer hlásí, že Médik chodí čím dál víc :o))
Lora hlásí, že má doma lazaret, kluci kašlou, ale teplotu naštěstí nemají nebo jen malou.
zerat radí co na průjem-Carbofit od firmy Dacom http://www.nakupnicentrum.cz/zdravi/carbofit-aktivovane-rostlinne-uhli.html, je to černé pití, ale úplně bez chuti a na rozdíl od Smety zabírá okamžitě!!
SMS od Jitulky!!Ahoj holky:-) vsechny moc zdravím z nemocnice. Už jsem tady zabydlená a jen doufám, že to není na dlouho...Držte prosím palečky. Zítra budu celý den sbírat moč a čeká mě UZV ledvin. Celý víkend jsem magořila na firmě, abych mohla teď s čistým svědomím odpočívat, tak se moc omlouvám, že jsem se nedostala na diskusi. Pokud bych měla v nemocnici zůstat dýl, vymyslím nějak připojení a konečně si vás užiju:-) Mějte se všechny moc fajn!!! Jit
A večer se ještě ozvala přes SMS, že by snad do víkendu mohla být doma. Tak držíme palce!!!


A jinak se probírá změna času a vstávání dětí….

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 194 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.