Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

31.10.2008

Autor: Hanka+Bára7/05 , 1.11.2007
STŘEDA 31.10.2008
Evi* s Hankou od B.probírají kojení a přechod na UM. Médinka okamžitě UM, poku je někam přidané a odmítá to. Takže se snaží kojit ještě jednou denně.
Evi* se rozhodla využít služeb jídelny ze školy nedaleko od nich. Bude si tam chodit 3x týdně s jídlonosičem….aspoň bude mít trochu klid a Médinka jí nebude při vaření viset na noze :o))
Avi končí s antikoncepcí ve formě náplasti a nabízí, pokud má někdo zájem, že mu je přenechá…má doma ještě nepoužité. Onika byla s Helenkou na hexa a malá má trochu teplotu.
Kik dala fotku svého pupíku…krásný!!!!
Vlašťa hlásí že Matouškovi je trochu líp..konečně! Jen tak dál!! Asi mu pomohl Stodal.
Mája32 se pochlubila, jaký náročný úkol si vzala na svá bedra, rozhodla se sehnat svoje spolužíky, aby se zaregistrovali na spolužácích.cz. Už jich je zaregistrovaných 15, má z toho velkou radost, od základky se neviděli…je to šílená makačka je sehnat.
Stáňa se ozvala po dlouhé době. Taky se zhostila ´kolu dát dohromady spolužáky ze základky. A ten samý úkol si dala i Avi. Holky ať se vám daří spolužáky najít!!!!
A ozvala se přes SMS Jitulka : DÍKY ZA PALEČKY A POZDRAVY. PRVNÍCH NEOFICIÁLNÍCH VŽSLEDKŮ BY TO MĚLO BÝT OK, ALE MUSÍ JEŠTĚ VYHODNOTIT VŠE KOLEM A UZAVŘÍT TAK SE SNAD BRZY OZVU S NĚJAKÝM KONEČNÝM ŘEŠENÍM. JEŠTĚ JEDNOU MOC DÍKY A DOBROU.
Janina se hlásí z Vysočiny, zítra jedou domů. Taky vede jednu třídu na spolužácích.cz :o)) Jsou všichni trochu marod, snad se brzo uzdraví!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 208 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.