Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

1.11.2007

Autor: Hanka+Bára7/05 , 2.11.2007
ČTVRTEK 1.11.2007
Léňa je nervózní z kontroly, ale dopadlo to dobře srdíčko BYLO A BIJE!!!!! MCO GRATULUJEME!!!!
Cukřenku taky čeká kontrola, má hroznou radost, že se dočkala listopadu, kdy má TP. Na kontrole všechno v pořádku, miminko je cca o4 dny větší, hrdlo se zkracuje, otevřená na špičku prstu, ale ještě nerodí :o))
Mája hlásí, že Klea už teplotu nemá a našla jí 2 zoubky!!
Mmiky píše svoji zkušenost s uspáváním, s Kačkou měli dost problémy, tak u Zuzanky najeli na režim asi takový, „že vykoupat, napapat, chvilku pochovat kvůli blinkání a do postýlky, přikrýt, k obličeji plenku, do které se zachumlala - samo i dudlík... a usínala celkem rychle. většinou ještě dudlík jednou až dvakrát uteče, ale to jde... prostě tam občas nakouknu, pohladím, upravím dudlíka ale během pár minut spí... nesmí být moc přetažená, pak to nejde tak snadno... ale z postýlky jsem jí zvedla jen když plakala a zdálo se mi, že je to od bolavého bříška, pak si krkla a zase do postýlky... když už vím, že to není tímto, tak jí jen hladím po obličeji a říkám ššššššš... rada číslo jedna, dítko by mělo jít spát dokud ještě není unavené extrémně... no“. To je dobře, že Zuzanka dobře spinká!!
sonik má starosti s úvěrem, mají nepříjemnou paní, která jim to vyřizuje, ptala se, kolik za to asi může mít provizi, když na to tak spěchá……:o(
Jitulka poslala SMS..“ AHOJ HOLKY, ULTRAZVUK LEDVIN JE OK, ALE MUSIM SI JEŠTĚ ZOPAKOVAT SBĚR MOČI, TAKŽE TO NA PROPUŠTĚNÍ ZÍTRA NEVYPADÁ“ Ale nakonec to dopadlo dobře: AHOJ, TAK JDU DOMŮ, VÝSLEDKY JSOU DOCELA V POHODĚ, ALE ZA MĚSÍC SI TO PRÝ ZOPÁKNEME. A JÁ TO VIDÍM TAK, ŽE UŽ SI MĚ TAM NECHAJÍAŽ DO KONCE.
EviK se v noci zdálo, že rodí a ráno měla pár poslíčků, tak že by?? Každopádně držíme palce!!!!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 261 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.