Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 7.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 7.11.2007

Hanka s Bárou: My máme teď s Bárou hrozný období, nevím jestli je to změnou času, nebo prostě jen tak.Včera usnula nakonec o půl desáté večer, v noci jsem za ní musela a ráno v šest už běhala v pokojíku.K tomu začíná být děsnej mamánek, JIrka s ní včera chtěl jít spát, děsnej řev, chtěla mámu, tak to nakonec vzdal. Furt jí mám za zadkem a v noci se budí a musím za ní jít, abych jí uklidnila, a to prosím od 6 měsíců spí celou noc!!
Ještě že jsem včera šla spát brzo, jinak by mě ráno asi kleplo.


Jak doktor pozná ,kdy bude ovu? Mě řekl, že to vypadá na pondělí, ale já mám obavy, že bude dřív....


Avi: Ad. rodičák- v pondělí v MF psal mluvčí MPSV, že během listopadu obešlě sociálka všechny rodiče na rodičáku vysvětlujícím dopisem a přiloženým formulářem, který bude potřeba vyplnit, abychom mohly pobírat rodičák i po novém roce. U dětí mladším 21 měsíců se bude vybírat délka rodičovské dovolené, u starších 3 let bude automaticky 3800, ti v mezidobí budou pobírat do 3 let 7600 a pak do 4 let 3800.Takže jsem z toho s Veru vyšla ještě asi nejlíp:-)


Ještě vám musím říct o sobotní prodloužené. Byla to krása, skoro mi ukápla slza, když tančili vstupní polonézu:-) Byl to takový zvláštní pocit vidět svoje dítě už jako skorodospělého.Ještě jsem si přitom uvědomila, že až půjde do tanečních Verunka, budu na prahu důchodu:-))))


Jity s Berenikou: Prosím držení palečků 12.11., to jdu na tu genetiku, tak je budu potřebovat, díky!


Lora ad Gynex - ten teď užívám taky, uvidím co to udělá. Po MS občas dýl malinko špiním (a to je zvláštní, že tohle se mi stává výhradně ve měsících když se tulíme bez ochrany - ono možná je to následek toho že se zadařilo/nezadařilo). A psali že by to mělo tohle zlepšit - a trochu jo. Nicméně jestli je to signál mýho těla, že se snaží (ale embryo nebylo v pořádku), pak jsem ráda, protože největší obavy mám že by po tý sepsi mohli být neprůchodné vejcovody. No, s Fandou jsme se snažili asi od června, začalo se mi to dít v září, už už jsem to chtěla někde řešit - a v listopadovém cyklu jsem otěhotněla :-). Tak uvidím, rozhodně už na to jdem intenzivně, včetně ovu-testů, tento měsíc prvně - teplota je sice fajn, ale co je mi platné vědět že jsem se snažili blbě asi tak 2-3 dny po tom snažení :-DDD.


Zerat Já dnes v poradně dopadla dobře. Zhubla jsem kilo a dr. byl spokojený. Prý do 24. týdne přibrat jen 2 kila je krása. Měla jsem strach, že mi bude "mluvit do svědomí", abych se snažila večer jíst i něco jinýho než ovoce, ale byl spokojený. Říkal mi, že ovoce a zelenina miminku prospívá a když bych měla klasický jídlo večer problém vytrávit, tak je ovoce super volba.
Glukózový zátěžový test jsem taky zvládla a dopadla jsem tak, že do cukrovky mi chybělo několik málo čísel, takže mi dr. řekl, že cukrovku nemám, ale určitá usměrnění raději zavedeme. Sladké můžu, ale měla bych si aspoň trošičku hlídat tuky a cukry. Takže jsem vlastně taky spokojená, protože na sladké nijak dramatickou chuť nemám a tuky taky nijak extra nepoužíváme... Navíc je fakt, že od pátku co mi domů nakoupili pistáciové ořechy jsem dost byla na nich + maminka mi tu pekla kakaové záviny a tvarohové koláčky + v sobotu jsme dostali Merci... myslím, že kdyby dr. věděl, jak jsem si posledních pár dnů před glukózovým zátěžovým testem užívala, tak by se ani nedivil, že mi vyšel tak jak vyšel :-)
Dr. mi říkal, že u nás to spíš vypadá na dědičně větší miminka - ségry kluci oba okolo 54 cm a 4 kila; Martinka 53 cm a 4 kila... Můj manžel měl 4100g a 53 cm a já dokonce 4 kila a 56 cm :-)ale prý určitá usměrnění mně ani mimi neublíží ;-)
Jinak jsem neustále zavřená, čípek dlouhý, jizva po císaři necitlivá a nijak nepracuje, takže zatím vše vyloženě jak má být ;-)


Mminky:u nás se furt teplůtkuje. a pláče... od víkendu má vždy minimálně jednou denně kolem 37. pořád si něco rve do pusy. přijde mi na zuby hodně malinká, ale na dotek to vypadá že by to zuby být mohli... jsem zvědavá jak dlouho jim to ještě bude trvat. manža je z toho nervozni, takže jestli zítra bude mít zase 37, tak musíme k Dr.


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 251 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.