Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 8.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 8.11.2007

Hanka s Bárou: hlásím, že na IUI jdu v pondělí v 11 hodin.


Cukřenka: Já jsem vcelku, včera jsme měli rodinnou oslavu - od pěti a přijeli jsme domů ve tři ráno! Nějak se top protáhlo. A já jak seděla celý ty hodiny v křesle, otekly mi nohy, že jsem při odchodu myslela, že pojedu v bačkorách :-))
Před chvílí jsem se vzbudila.
Prosím o radu...musím sundat na porod všechny prstýnky? Nebo je to fuk. Problém je v tom, že mi jaxi trochu otekly prsty na rukách a jeden prstýnek nesundám za boha! Ani mýdlem, ani olejem. Ještě mám jeden na noze, ale ten jde. Tak bude to vadit? Vzpomínám, že na revizi
muselo všechno dolu. Tak si říkám, kdyby mělo nedejbože dojít k nějaké operaci, že já ten prstýnek prostě nesundám :-/


Bellana: Včera jsem se byla poptat naší pediatričky, zda by převzala novorozence hned po porodu. Takže nepřevzala, nejdříve čtyři dny po porodu, to je mi prd platný ... takže mám zase co shánět, zařizovat a vymýšlet ... já se teda fakt nenudím :-) Ještě že mě uklidňuje to vybírání látkových plen ... optimisticky je ladím do růžova, jestli se na UTZ sekli, tak jsem v loji :-)
Mmch, že jsem si vzpomněla s tím UTZ. Včera jsem volala k Apolináři, abych se objednala na "velký" UTZ ve 32.tt a tammi řekli, že mě na něj nevezmou, protože u nich nemám registraci k porodu. Když jsem se ptala, proč mě vzali v 16.tt, ve 22.tt a bylo to v pohodě a teď už ne, tak mi řekli, že po tom 30.tt už berou jen registrované pacientky a že mám jít na UTZ tam, kde budu rodit. No, takže ještě musím vymyselt, kam na ten UTZ.


Lora: Jo mmch dnešní ovu-test mi udělal radost, ta kontrolní čárka je proti té mojí tak o polovinu světlejší :-) takže ovu se rozhodně děje. Tak s tím dnes a zítra zkusíme něco udělat :-).


Petru:Mě teď zase nakrkla Eli, roztrhala fotoalbum, (stránku po stránce) , na otázku PROČ to udělala, tak mi s brekem řekla že mi to chtěla přinýst ukázat - a opět na otázku PROČ mi to nedonesla celý!! mi řekla že takhle se to líp nese!!
Fakt hezký. Ale musim říct, že už jsem takovej flegmouš že jsem ani nevylítla, jj děti nás ucelují v naší trpělivosti :oDDD


Evi*http://evikmalik.rajce.idnes.cz/16._mesic_-_na_cviceni/#album

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 272 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.