Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 9.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 9.11.2007

Janina: a jo a malem bych zapomnela - tady miry z pulrocni kontroly - 8420g a 70cm, ockovani jsme o 10 dni odlozili a zitra na plavani nejdeme, tam az za tyden, at jsme fit.


Evi* Holky, v tajných deníkách je zpráva.


Hanka s Bárou: Daník tady vzpomínala Femigard, já právě dneska dojíždím 12 týden, jak píšou, že je to ideální doba braní. Mám 3 balení, třeba to pomůže.
Ale mě se zdá, že mi to spíš cyklus zkrátilo, než prodloužilo, proto mám strach, že ovu bude dřív než v pondělí. Nevím, jestli jí ovlivní i to píchnutí Pregnylu. Každopádně jsem se přestala sledovat a nechávám to osudu. Ještě se nebudu nervovat tímhle.
Byla jsem na UTZ v úterý, sliznice byla 8,9cm, jeden folík vpravo 13mm, vlevo 12mm. No a včera, na kontrole po 2 dnech měla sliznice 10,5cm, folík vpravo 17mm a dr. říkal, že vaječník vlevo bude spíš odpočívat. No a počítal a říkal, že to necháme na pondělí, tak snad ví co dělá.


Bellana u Čápa mají kontakt na pediatra, který by mimi snad převzal do péče na těch prvních pár dnů, za hotovou platbu. Tak aspoň tak, i když teda se mi ten náš rozpočet na porod přestává líbit ... sakra, že já blbec musím jít proti proudu :-)))
UTZ si myslím, že mi udělají v Brandýse, když tam zavolám, že bych tam chtěla rodit. Stejně si porodnice obvyjle převezme těhule do ambulance nědy v tom 36.tt, takže bych se tam prostě ukázala o něco dřív ... myslím, že to nebude zas až takový problém. Já toho Apolináře i chápu, že mají nátřesk, jen by mi prostě víc vyhovovalo, kdyby mi řekli dopředu, ať s nimi na UTZ ve 32.tt už nepočítám. Nmusela bych to pak řešit v časovém presu ... no, ale nedá se nic dělat, ono to nějak dopadne :-)


Léňa Holky, je v těhu normální, že máte každou chvíli zažívací problémy? Teď poslední týden mám co chvíli průjem, ať sním, co sním, myslím, že viroza to není, protože pak zase třeba celý den jím normálně a mám i hlad. Bojím se, aby zase nebylo něco špatně:-(


Cukřenka: tak jsem byla na kontrole, sice dr. vyšetřoval jen zvenku, ale říkal, že už je mimi hoooodně dole a už to může být každým dnem. Že ta hlavička hodně naléhá. Když nic, mám přijít příští pátek. Kdyby něco, hned volat.
Ten mi tak promačkal ten podbřišek (ležela jsem jen na lůžku), že jsem odcházela v předklonu.
Od té doby mám docela křeče...já nevím, já si je snad začnu měřit, nebo co. Teď jsem si konečně lehla, tak to ustává.
Přitom miminko na monitoru spalo a spalo, až ho museli budit. Jakmile jsem ale odešla, tak se zase začalo převalovat.
Ještě mám dotaz....může být hlenová zátka prostě jen jako voda na kalhotkách velikosti dlaně a konzistence vody? Žádný hlen, žádná barva, jen jakoby se vám tam vylila voda?
Jinak jsme si přivezli domů Jané kočárek a právě ho P. složil. Zajezdila jsem si po bytě :-D


Vlaš’ta: Ale mám novinku, Matouš udělá tak tři až pět kroků!! Mám z něj radost, je to můj šikulka. Když se zapomene, ujde tak tři metry, než si vzpomene, že vlastně ještě chodit neumí.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 244 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.