Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 10.11.

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 10.11.2007

Mandelinka Já valím s Naty ke kamarádce, teda mojí a její (teta Lenka a Nikolka o 3 týdny mladší než Natalka) a odpoledne jedeme na dětskou oslavu narozenin. Pravda, do toho počasí se mi fakt nechce, nicméně co dělat se smrádkem doma, že...


Hanula Jinak v Brně taky sněží a u nás už je situace trošku klidnější, dětičky zase trošku polevili ve svém zlobení, ale to je vždycky tak, je to jako na houpačce.


Lora Protože oni 2 dohromady jsou někdy na ránu. Třeba včera. Jeden místo jídla pořád čučí na televizi (i přes opakované napomínání), odmlouvá a nakonec vysype talíři s bramborovou kaší na zem (pozor - to náš starší - musel to po sobě uklidit). Navíc odpoledne mi krafal do objednávky a následkem je to, že jsem si objednala blblou bundu ve správné velikost, tak jsem se rozhodla to mailem napravit a objednat správnou - no ale v rámci jeho vyrušování jsme odbouchla zase malou velikost. Bych se na to vyprdla - tak buď bude bunda ošklivá velká nebo pěkná malá. Jako ne že by mi byla úplně malá, ale oni to dělaj těsnější a já mám radši v bundě rezervu na tlustý svetr... Další upřesňovací mail už nepíšu, už takhle jsem za blba :-). No a Fany - sundá si plínu, vyčůrá se schválně mimo nočník, navíc několikrát vylije čaj (z toho jednou i do postele) - včera odpoledne bych je fakt darovala :-). Ale když je tu jen jeden, je tu úžasný klid. Fanča se od rána povaluje v pelechu a hraje si s autíčkem, no zlatíčko největší.
Jo, dneska mě ale Fany už stihnul odbourat, je to sice trochu takové morbidní :-))). Ráno byla pohádka (Ronja dcera loupežníka) a po ní jsem nevypla TV, byla Chcete mě. A byly i kočičky. Jak vidí Fany kočičku, hned vydává ty správné zvuky, ale poněkud špatně vyslovené. Takže místo mňau říká mňam :-DDD. Upozorňuju že snad 5 minut s mňam mňam při pořadu Chcete mě bylo fakt k popukání, ale doufám že sníst je opravdu nechtěl :-DDD.


No a když jsme u toho prosincového tématu, letos Kuba opravdu prudil a lezl k věcem, kde schovávám dárky, takže přišla "sprcha" a prozradila jsem mu jak je to s tím Ježíškem. On by se stejně dovtípil, už trochu umí číst a hloupej není. Jen tomu moc nevěřil, tak jsme to zakončili tak, že dárky dávají rodiče, ale atmosféru a pohodu Vánoc nosí Ježíšek. Povyprávěli jsme si i o Ježíškovi historickém, o Betlému a Kuba byl spokojený, že ten tedy opravdu existoval. Ale k vánocům nám "Ježíšek" asi přinese z knižního kluibu nějaké biblické dětské příběhy, bo v tom dost plavu a na čtení téhle literatury v seriozní podobě asi nemám výdrž (i u detektivních povídek usínám na 2. stránce). Kdo už máte větší děti, kdy sjet jim to prozradili (Kuba je prvňáček)?


EviK u nás taky sněží- takže dnešní výjezd do porodnice odkládám (a Rozárka taky). Fakt to vidím na příští pátek :)
ke všemu se mi včera totálně po.. mobil :(, Takže jsem dneska chtěla vzít zvýhodněný od Vodafonu, ale na splátky. Jelikož jsme na MD, tak mi Homecredit splátky nepovolí (3 000,.Kč na 10 měsíců). To mi připadá jako diskriminace. Co, mobil zaplatím v hotovosti,ale stejně mi to nedá a v pondělí volám na obchodní oddělení a vysvětlím jim, že když je někdo na MD či RP - neznamená, že má příjem 3588,-Kč (nebo kolik to bylo)


Cukřenka jsem stále 2v1, břicho mi tedz tuhne ukázkově, ovšem nepravidelně. Ta voda se zatím neopakovala, pro jistotu jsem si včera večer nedala jako každý den vanu, kdybych náhodou byla nějak otevřená, ale dneska se pokusíme vyhánět čím to půjde :-) Když ležím, tak to jde, ale jakmile jdu, mám pocit že mi v břiše lítá medicimbál a každou chvíli protrhne podbřišek. Musím chodit pomalinku. Bolest jde až do zad.
Tak čekám, čekám.


Léňa Danýsek už dlouho nebyl mezi dětmi, když nepočítám kroužek. Jak se bojím nemocí, tak nikam nechodíme, ani na nákupy moc ne, dnes jsme byli po dlouhé době na velkém nákupu a protáčely se mi panenky z těch návalů! Jo a včera jsme byli na Chodově na střeše centra na ohňostroji, Danýsek měl oči na vrch hlavy a já s eu toho rozbulela, hormony fungují jak mají:-D


Já zase dneska vyprávěla Danýmu o Mikuláši, jak to funguje, že hodným děten přinese ovoce a bonbonky a že s ním chodí anděl a čert a ten že zlobivým děten nosí brambory a uhlí. Danýsek poslouchal ani nedutal a když jsem došla k tomu uhlí, tak dostal šílený záchvat smíchu a půl hodiny to opakoval a řehtal se, tak nevím, jetsli u něj čert bude nějaká autorita...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 250 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.