Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehled 9.1.2008

Autor: Danik78, P+D 7/09, H 4/11 , 9.1.2008

Hanka s Bárou Když tu čtu o tom WOb, tak mě docela přesvědčujete, že si ho pořídím, ale ty peníze!! Kdybych chodila do práce, tak to neřeším, ale teď jsem orpavdu na vážkách...
Přemýšlela jsem o B12, moje dr. na hematologii by mi je určitě napsala, kdybych jí o to řekla.
Co si myslíte? Je fakt, že jsem teď permanentně nastydlá, tak od října. Ono to bude souviset i s psychikou si myslím :o(

Bára už je mnohem lepší, večer měla už jen 37,3, tak snad to bude dneska dobrý. Už jsme se v noci i vyspali :o))
Já dneska jedu s kamarádkou do Prahy, tak si to to užijeme všichni tři :o))


Avi My se pomalu budem chystat na Verunčiny 2.narozeniny, budu objednávat dort s krtkem, jen další hračky-dárky mě poněkud děsí....


Vlašťa Pereme se doma taky s nemocema, Matouš měl šestou dětskou, já jsem si přivezla ze Silvestra kašel, rýmu a strašlivou únavu. Naštěstí už je to dobré, jen se doléčujeme. Jen mi zbyl po svátcích a Novém roku nějaký splín na duši a nemůžu se ho zbavit. Jenže se netýká dětiček, těhulení ani těhotentsví, tak vás s tím nebudu zatěžovat.
Silvestr byl u nás zajímavý - byli jsme na chatě, moc se nám tam líbilo, jen Matouš začal poslední den roku dost hicovat, takže v silvestrovský podvečer jsme se zbalili a jeli do domů, protože s nemocným dítětem byl ten pobyt dost na prd. V 11 jsme šli spát, ani rachejtle nás nevzbudily.
Snad jste si užily začátek nového roku lépe.
Přiznám se, že nějak nestíhám, Matoušek začal nějak málo spát a když nespí, tak vyžaduje hodně pozornost, takže PC nemám povoleno :-)) Včera normálně usnul až v jedenáct, už jsem myslela, že ho uspím paličkou, jak jsem z něj byla unavená.Jinak žijem ve všeobecném smíru a pohodě. Nějak nejsme schopni dodělat byt.


Zerat Takže miminko vypadá dle UTZ o týden starší :-) Nicméně váhu má prý krásnou ale ještě dle tabulek normální 2106g. Dr. opět potvrdil holčičku - takže prý s ní můžeme počítat už tak na 90% ;-) Je krásně hlavičkou dolů a je to pohodářka. Doktora pobavila póza, kterou Šárinka nahodila. Jednu ruku za hlavou a druhou ležérně opřenou o placentu :-) Jinak ledviny... vypadají v pořádku.
Jelikož jsem se k porodu nijak nepřiblížila a CS 1-2, a to ještě jen měřeno "okem"; jsem plně zavřená..., děloha úplně nedráždivá, tak dr. říkal, že byť je to ještě dost předčasné, tak zatím je to pořád víc na plánovaného císaře a pokud to takhle bude nadále, tak by miminko mělo na svět vykouknout do konce února. Jedině, kdyby to moje "zabetonování" povolilo, tak by se přiláněl ke klasickému porodu.


Bellana poradny proběhly v pohodě, já i mimi jsme v pořádku, k porodu se to chystá, ale mám ještě domluvenou předporodní konzultaci na 21., takže zase tak horké to ještě nebude :-)


Terka Budeme o jarních prázdninách rekonstruovat koupelnu a wc, teda my ne, firma nám to bude dělat a vybírám raděj už teď dopředu pračku, abych ji pak jen objednala přes net. Ale mám z toho hlavu jak pátrací balón, absolutně nevím, na co se zaměřit... My máme skoro 10let Whirpoolku s vrchním plněním, tu 40tku, páč jsme ji měli v minulém bytě, tak kvůli úspoře místa, ale teď bych chtěla tu klasickou, s předním plněním. Váhám mezi Boschkou a AEG elektrolux Lavamat, případně Siemens. Ale o značku mi až tak nejde. Spíš jsem strašně nerozhodná, přišla jsem totiž na to, že bychom mohli mít 60ku, i klasickou, tzn. 60cm i do hloubky, ale já nevím, jestli nepořídit 40cm do hloubky. To znamená, že šíře je 60, ale je "tenčí", čili nezabere tolik místa. Ale dělají se jen většinou na 4,5kg.
Pokud bych si vzala tu hlubokou, tak určitě na 7kg prádla.
Já fakt nevím. Co myslíte holky? Vím, že děcka rostou, prádla je a bude hodně, ale teď v té úzké čtyrycítce, která je určitě tak do 5kg prádla, peru a v pohodě, nemám pocit, že by mi chybělo, že není na víc kg prádla.
Poradíte?


Mmiky zuzka je naštěstí furt v pohodě :-) akorát začala být nějaká "hyperaktivní" - dneska se furt smála, mávala sebou, byla divoká. začala říkat pápá, bábá a furt vyprávěla :-) udělala jsem asi 20 perfektních foteček. ale teď už spí. ráno cestou ze školky jedeme na ten odběr krve. v půl 9. říkali, že miminka mají přednost, tak snad mě pak nebude moc proklínat. poreferuju.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 204 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.