Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehledy - pondělí 21.1. - čtvrtek 24.1.2008

Autor: Bulik , 24.1.2008

Daník je v nemocnici na pozorování, miminko je dle UZV v pořádku, ale zlobí ji vysoký tlak, špatné jaterní testy, nález v moči. Musí ležet a vstává pouze na záchod.


Kik s malým Boříkem jsou zpátky z porodnice! Kvůli žloutence si pobyli o pár dní dýl, ale už je to v pořádku. Kik líčí zážitky z Bulovky, kde skončila poté, co ji odmítlo Podolí a Motol - "Bulovka? No asi takhle: porodní sály a okolo děsný, takovej průchoďák, žádný soukromí, všude lezly nějaký uklízečky jak na nádraží, všude otevřený dveře, takže člověk slyšel rodící maminky přede mnou. Pak na tom sále ti to v závěru už je fuk a zařveš si, jak chceš Zato šestinedělí super, lepší naž Podolí, hodný sestry, slušný pokoje a sprcha+WC na pokoji (v Podolí pro celou chodbu!), no až na tu neslanou stravu."


Redí řeší jak rozbít staré zrcadlo a nepřivolat na sebe 7 let neštěstí. Střepy potřebuje kvůli tvorbě mozaiky.


Lora je hodně marod, pořídila si angínu a k tomu zánět žaludku a jícnu vyvolaný antibiotiky :-((


Leontýnka byla s Bořkem na očním, prý mu ujíždí levé očičko, dostali kapky.


Médinka chce na potkání předvádět maminčinu kojící výbavu sousedům :-)) Doma budou mít řemeslníka na opravu prasklého sprcháče.


Darlina se přišla zeptat na vzestup HCG, sice stoupá dostatečně, ale na UZV není vidět embryo.


EvaK hlásí Rozárčiny aktuální parametry - váha 4700g, délka 54cm (takže o 1,5cm a 1000g více, než před měsícem).


Manžel od Redí chodí plavat s Madlenkou, manžel od Evi cvičit s Médinkou, maminky si lebedí, tomu se říká "rozděl a panuj" :-)


Petra s Kačkou si má začít píchat inzulín 3x denně. Příští pondělí jde do rizikové poradny, do dia poradny a na UZ biometrii plodu. Kačka byla dnes na očním. Očička se maličko zlepšila, jedno je ale pozadu, takže dostala okluzorní náplast. A to lepší očičko jí musíme každý den na celé dopoledne zalepovat.


Onika hlásí stav maroda - Máťa má sádru už přes tři týdny a bude jí mít ještě dva. Teda teď už necelý dva - stříhám už metr ) Zlomenina se hojí snad dobře - dři jsou spokojený. Máťa se nudí, já mám na ehm šrot záda a konec trápení zatím v nedohlednu. A to mi ještě vyhrožujou, že to nejhorší mě ještě čeká až mu tu sádru sundají.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 222 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.