Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Přehledy 11.2-17.2.08

Autor: AneJa , 17.2.2008

Pátek


15.2.08


Palečky pro Daníka a Bulíka


Mája32 Klea oslavila (pomyslně) 3/4 roku. Lezou jí horní jedničky, tak už je to týden s ní k nevydržená. Už před týdnem se jí tam udělal velký kráter a zub si dává stále načas. Nechce si nechat na něj ani šáhnout, ani podívat, ale včera se nám zdálo, že už jsme zahlédli hranu zubu, tak už snad je nejhorší za námi. Dolní vylezly hned, ale horní dělají nějaké ofrky. Klea už týden skoro nic nejí, jednu noc prohycovala, proprůjmovala, tak snad už je to na dobré cestě.


Jinak pořád by jen chodila, za ruce, kolem nábytku...rozum žádný, ale nohy rychlé. No snad přečkáme toto období bez újmy.


Jája + Hynek U nás nic moc nového, snad jen to, že Hynek už sám chodí a docela šlušně, rázuje si to po bytečku od svítání do soumraku  Sice vypadá jako kosmonaut říznutý s motýlem, ale mám radost, že našel odvahu celkem brzy. A je to legrace!! Jen občas smutně koukám a říkám si, kde je to moje malé miminečko.


Ajka vkládá do diskuze fotku ze svatby, link na její fotoalbum je v deníčku, fotky jsou nádherné.


Bulík po revizi vše OK manžel to s Cyrilkem zvládnu.


Lora - Asi to potřebujeme i my, protože prostě my si koupit trpaslíka tak nám vyroste no a - ano, máme transfuzní syndrom dvojčat. V pondělí nás objednají do Hradce ke specialistovi, aby řekl co si o tom myslí a co dál s tím. Kdyby se nedělalo nic, mají to děti tak z 90 % do 2 měsíců spočítané, takhle je snad nějaká rozumná šance, že to zvládne alespoň jedno, možná i obě, ale kdo ví. Ten vývoj se může měnit ze dne na den, zatím je to jen stadium 1, může to tak zůstat, ale může se to i rapidně horšit. Njn, musíme to brát jak to je, zabojovat - a případně si říct, že kdyby nic, tak to prostě časem zkusíme znova. Ne že bychom se jen dívali jak se zhoršují, vyzkoušíme co nám nabídnou, možná tu laserovou koagulaci společných cév, možná i obětování jednoho ve prospěch druhého, prostě co bude v silách. Už teď sháníme eventuelní hlídání, kdyby si mě chtěli v Hradci tu a tam nechat, kdyby šlo jen o ty odlehčovací AMC, tak ty by mi dělali klidně i u Apolináře. Ale to jen až tak varianta 3 v pořadí možností. Prostě, nic nemůže být jednoduché. Ale byli jsme na to trochu připravení, tak se nehroutím, jen teda hlavou jkrotutím, výskut je nějakých 1:3200 porodů a já to musím mít, ach jo


Hanka s Barunkou se bude vracet do původní práce, má trošku obavu, ale ono se to podá.


Onika Děkujeme za palečky na včera... Takže Máťa má sice dole i dlahu, ALE ještě 10 dní nesmí vůbec našlapovat, takže stále nosíme a vozíme na kočárku, dalších 10 dní ho máme poponášet, aby nestoupal plnou vahou, no a potom na kontrolu a po třech měsících možná hurá do školky... Ale co hlavně že jsou jinak zdraví


*Hanka* dnes jsem byla na kontrole, resp. šla jsem s papírem z Motola ke svému gynekologovi. UZ mi nedělal, tak jsem mimi neviděla a musím věřit, že se má dobře. Na to špinění mám ležet a ležet a ležet a dostala jsem PN - zatím bez vycházek :-( takže mi asi nezbyde nic jiného než opravdu ležet. Další kontrola (pokud se nebude nic dít) 29.2. 7,45h to mi budou dělat i nějaké odběry - co se dělá za odběry? - budu 10+3 a nemusím být nalačno. Na NT mě pošle do Motola a pak na UZ ve 20tt a 30tt.


Bellana vkládá fotku svých děvčátek!


Ivelinka byla dneska u dr. ale doporučení na imunologii nedostala :-( je zklamaná

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 157 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.